Петнадесетото издание на Специализираното изложение за земеделие БАТА АГРО, което

...
Петнадесетото издание на Специализираното изложение за земеделие БАТА АГРО, което
Коментари Харесай

197 компании ще участват в 15-ото Специализирано изложение за земеделие БАТА АГРО

Петнадесетото издание на Специализираното ревю за земеделие БАТА АГРО, което се провежда от Българската асоциация на търговците на агротехника, ще показа 197 компании на повече от 34 000 кв.м. чиста изложбена повърхност. Форумът ще се организира от 15 до 19 май 2023 година на Летище Стара Загора. 

Електронният азбучник с показване на фирмите-изложители към този момент е оповестен в уеб страницата на БАТА АГРО. Тази година с изключение на обичайното присъединяване на български компании и производители от Европа, в ревюто ще се показват и компании от Китай, Индия и Аржентина.

Посетителите на БАТА АГРО ще видят формалните вносители на земеделска техника, които съставляват едни най-големите световноизвестни софтуерни марки. Наред с тях са и десетки компании от агросектора, предлагащи напоителни системи, аварийни елементи, принадлежности и други, както и браншовете, с които земеделието взаимодейства – консултантки услуги, финансови и банкови институции, автомобилната промишленост, едра строителна техника и други. Важна част от ревюто са и компаниите, които оферират семена, торове и препарати.

Те ще имат огромно присъединяване с опитни полета с посеви, които за БАТА АГРО 2023 са обособени в самостоятелна зона наоколо до входа на ревюто. 

Отличителното преимущество на агрофорума да се организира навън и тази година ще даде опция за демонстрации. Земеделските производители ще могат да видят интервенциите на машините в действителни, полеви условия, както и да създадат тест драйв. 

В рамките на БАТА АГРО 2023 още веднъж ще се организира и фермерски пазар, проведен взаимно с Кооперация „ Хранкооп “. На него гостите и посетителите на ревюто ще могат да закупят непосредствено от производителите сезонни плодове и зеленчуци, артикули от краве, козе, биволско и овче мляко, ядкови млека и сирена, самун с мая, мед и пчелни артикули, цветя и разсади на билки и подправки, сокове, сиропи и конфитюри, печива и кафе, занаятчийски произведения, вино и други. 

Посещението на ревюто е гратис, само че е нужна регистрация – авансово в уеб страницата на БАТА АГРО или на място в дните на ревюто. Работното време е от 09:00 до 18:00 часа, като единствено в последния ден, 19 май, е до 14:00 часа. 

БАТА АГРО е най-големият конгрес в България за показване на земеделска техника, артикули и услуги за земеделието и се провежда от Българска асоциация на търговците на агротехника. Изложението се организира от 2010 година, като през годините то завоюва доверието на хилядите аграрни производители с добра организация, многообразие на показаните експонати и лоялни търговци. За този интервал изложбените площи набъбнаха повече от два пъти, като при последното, четиринадесето издание на ревюто участваха 163 компании върху 35 000 кв.м. чиста изложбена повърхност. Посетителите за петте работни дни бяха близо 15 000 души.
Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР