Перущица въведе режим на водата. След материал на TrafficNews, в

...
Перущица въведе режим на водата. След материал на TrafficNews, в
Коментари Харесай

Перущица обяви режим на водата


Перущица вкара режим на водата. След материал на TrafficNews, в който разказвахме, че кварталът под Паметника е без вода към този момент от два дни, от общината и ВиК вкараха режим, тъй че въпреки и не за непрекъснато, водоподаване да имат всички семейства в разнообразни часови зони.

От 20 ч. до 6 ч. часа  няма да има водоподаване в региона на ниска зона в продължение на няколко дни. Режимът се вкарва с цел да бъдат пренасочени водни количества към проблематичния квартал, зоната под паметника, която пък ще има вода вечерта и през нощта. 

Няма информация какъв брой време ще продължи водния режим в града. 

От " ВиК " Пловдив оповестяват, че има проблем с единия водоизточник, захранващ с питейна вода Перущица. В него няма задоволително вода и заради тази причина водоподаването в някои елементи на града е нарушено.

От кметството напомнят, че по отношение на настъпването на летния сезон и издадена ЗАПОВЕД № 174/22.06.2023 година се ЗАБРАНЯВА използването на питейна вода за напояване, поливане на зелени площи, миене на улици, моторни транспортни средства и други.

Подробности за проблемите с безводието в Перущица, четете тук: 

Прочетете още
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР