Перник. Радослав Василев е новият треньор на спортен клуб по

...
Перник. Радослав Василев е новият треньор на спортен клуб по
Коментари Харесай

Перник: Радослав Василев е новият треньор на спортен клуб по борба „Миньор Перник“

Перник. Радослав Василев е новият треньор на състезателен клуб по битка „ Миньор Перник “. Той беше показан пред екипа и младите състезатели. На формалната среща участва и зам.-кметът на Община Перник Денислав Захариев, който е и част от Управителния съвет на клуба. Това оповестиха от Общината .
Световният първенец по битка Иво Ангелов изрази вяра, че новият треньор ще направи от надарените момчета положителни хора и огромни първенци.
„ Радослав е един доста добър другар. Той е нееднократен медалист от републиканско състезание и първенец, нееднократен първенец на интернационалните шампионати, а най-голямото му достижение е бронзов орден на Световно състезание. Затова всички би трябвало да сте щастливи, че ще имате в бъдеще подобен треньор. Пожелавам да сте живи и здрави, да го слушате и да давате всичко от себе си по време на подготвителния развой, а по-късно и да залагате доста на четенето и писането, тъй като би трябвало да бъдете и положителни възпитаници “, показа Иво Ангелов пред младите състезатели.
Новият треньор беше приветстван и от зам.-кмета Денислав Захариев, който не скри, че мъчно се приказва пред публика от бъдещи първенци.
„ Горд съм с вас, благи деца, които сте се устремили към една огромна цел – да визиите града си, треньорите си, клуба си, в един толкоз сложен и тежък спорт, какъвто е битката, по тази причина аз ви смъквам шапка. Радвам се, че с помощта на Иво Ангелов вие имате тези условия тук, а в този момент имате и един треньор, който има на какво да ви научи и какво да ви съобщи. Пожелавам ви доста шанс, колкото и да не ви се желае залягайте над уроците, тъй като с изключение на положителни спортисти, би трябвало и да сте и положителни жители на нашия град и да се грижим за него “, показа зам.-кметът Захариев и пожела на треньора да откри една доста другарска среда, едно поле, което ще даде опция за доста работа и за нови триумфи.
„ Ти имаш задоволително оценки на тепиха, в този момент към този момент е време да имаш триумфи и на треньорското занятие. Ние постоянно ще бъдем до теб и ще те поддържаме “, сподели още Захариев.
Радослав Василев е роден 7-ми март 1993 година, родом е от варненско село, учи дълги години в София, приключил е спортното учебно заведение, а в този момент е студент в Националната спортна академия.
„ Аз скоро завърших със спортната си кариера и стоя от другата страна на строя, както споделяме ние. В началото ще ми е може би мъчно, само че благодарение на треньорите и с всички жители ще успеем в това, което сме тръгнали да вършим. Посланието ми към децата е да имате фантазии, мечтайте!Мечтата държи индивида жив, би трябвало да се задачите към нещо в кратковременен и дълготраен проект “, съобщи Радослав Василев
Младите спортисти по битка пък също показаха, че са щастливи с новия треньор, който може да им покаже нови неща и да им обезпечи положително бъдеще в спорта.
Президент на клуба е Методи Пенев, а старши треньори са още Веселин Цветков и Петър Лазов.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР