Перник. Медалистите от спортен клуб (СК) по таекуондо “Леон с

...
Перник. Медалистите от спортен клуб (СК) по таекуондо “Леон с
Коментари Харесай

Перник: Медалистите от спортен клуб по таекуондо “Леон” с треньор Александрина Ризова, който се състезават в олимпийската версия WTF, бяха приети в кабинета на кмета Вяра Церовска

Перник. Медалистите от състезателен клуб (СК) по таекуондо “Леон ” с треньор Александрина Ризова, който се състезават в олимпийската версия WTF, бяха признати в кабинета на кмета на Община Перник Вяра Церовска. Това оповестиха от Общината . В срещата взе присъединяване и зам.-кметът Денислав Захариев. Младите състезатели се похвалиха с последните си достижения от Първия интернационален шампионат по олимпийско таекуондо за купа Кондор 2000, който се организира предходната седмица в обновената зала “Асикс Арена ” в столицата.
В борбата са взели участие 12 състезатели от Перник, от които 10 са завоювали - 1 златен, 4 сребърни и 5 бронзови медала. Нашите девойки и момчета са съумели да преборят конкуренция от 600 състезатели от страната и чужбина.
„ Радвам се, благи деца, за вашите достижения и труда, който се положили. Поздравявам и треньора ви Александрина Ризова, която е доста отдадена, упорита и сериозна. Благодаря ви от името на перничани, тъй като с вас се чува името на нашия град. Медалите са доста и заслужавате уважението на всички “, показа Вяра Церовска.
От своя страна младите спортисти пък не скриха вълнението си от срещата с кмета и описаха с детайлности за медалите и документите, които са спечелили.
Въпреки високите резултати треньорът им Александрина Ризова сподели, че постоянно ревизира бележниците на всички, тъй като би трябвало да бъдат положителни възпитаници. Тя съобщи, че учебното заведение и спортът вървят ръка за ръка.
Семеен кодекс “Леон ” е основан през 2010 година, в него упражняват 40 деца.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР