Пенсионер обеща да спре да трупа, след като пожар на

...
Пенсионер обеща да спре да трупа, след като пожар на
Коментари Харесай

Пенсионер се зарича да спре да трупа, след като пожар на тиган унищожи разхвърляния му дом

Пенсионер даде обещание да спре да натрупа, откакто пожар на тиган унищожи дома му – и се утежни още повече от безпорядъка му.

76-годишният Бари Тордоф стартира да колекционира автомобилни елементи, в това число мотори, порти и електрически принадлежности, само че не осъзнава степента на манията си, до момента в който не изгубва всичко в пожар в бунгалото си с една спалня за £250 000. Мъжът от Йорк в този момент живее в каравана и е заречен да промени метода си.

Той сподели: „ Определено стопирах да натрупвам – огънят върна вкъщи това, което в действителност правех. Пропълзява върху теб – тъй че не осъзнаваш какво в действителност се случва. Стигаш до стадий когато оглеждате къщата си и си мислите „ Боже мой, от кое място да стартира? “

„ Не знаете от кое място да започнете, тъй че просто не стартирате, а се пробвате да го забравите и се надявате, че всичко ще изчезне. Това обаче е неуместно, тъй като няма да изчезне. Огънят в действителност донесе вкъщи. " След пожара Бари се реалокира в каравана без вода или електричество по пътя си.

Сега той...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР