Пенчев е работил и като програмен директор в телевизията в

...
Пенчев е работил и като програмен директор в телевизията в
Коментари Харесай

Би Ти Ви с нов програмен директор

Пенчев е работил и като програмен шеф в малкия екран в интервала 2005-2009 година.

 

Втората промяна е за шефа на " Човешки запаси ", който от началото на 2024 година ще бъде Дарина Петрова. Тя ще размени Наташа Кумчева.

 

" Тази смяна настава в миг, в който Би Ти Ви се концентрира върху консолидираното на модерни цифрови технологии и новаторски тактики в главната си активност. Апостол Пенчев и Дарина Петрова поемат позициите от Христо Хаджитанев и Наташа Кумчева, които се разделят с Би Ти Ви по взаимно единодушие след дългогодишна всеотдайна работа и принос за компанията ", гласи известието на малкия екран за промяната.

 

Двамата ще продължат да работят в Би Ти Ви до 31 декември. Хаджитанев беше назначен през 2020 година, когато Антон Хекимян стана шеф на " Новини и настоящи излъчвания " в Би Ти Ви.

 

" Трудно се разделяме с Наташа и Христо, които за дълъг интервал от време заемаха основно място в нашата активност. Изказвам най-дълбоката си признателност за всичко, което са създали за Би Ти Ви. Уверен съм, че Дарина и Апостол ще направляват сполучливо внедряването на нововъведенията в нашите бизнес процеси, като ще спомогнат на Би Ти Ви да утвърди водеща роля и да се оправи с бъдещите провокации ", съобщи основният изпълнителен шеф на Би Ти Ви Ралф Бартолайт.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР