Пауло Дибала бе героят за Рома, след като реализира първия

...
Пауло Дибала бе героят за Рома, след като реализира първия
Коментари Харесай

Дибала след хеттрика срещу Торино: Чакам го от дълго време

Пауло Дибала бе героят за Рома, откакто осъществя първия си хеттрик за тима при успеха с 3:2 против Торино в Серия А нощес.

Аржентинският нападател осъществя дузпа през първото полувреме и два превъзходни гола през втората част.

" Много ми липсваше да вкарам хеттрик. Чувствам се ужасно. Чакам този миг толкоз дълго, бях близо против Каляри, само че треньорът тогава ме извади, преди да имам шанса да вкарам третия гол. Срещу Торино не го чаках, само че се случи и съм благополучен, тъй като ни оказа помощ да спечелим ", сподели Дибала пред DAZN.

" Прегръдката с Де Роси? Това беше сложен миг в мача, Торино ни сложи в сложна обстановка след изравнителния гол и мачът можеше да стане рисков.

Изтичах към пейката и той беше първият, който ме прегърна. Амбициите ни в Лига Европа са огромни, постоянно желая да спечелвам титли, където и да съм. Пътят е дълъг, противниците са тежки и в шампионата, и в Европа. Ние знаем какви са нашите цели и работим всеки ден, с цел да ги реализираме ", сподели още Дибала.

" Моето бъдеще? Когато дойдох, споделих, че ми се коства, че към този момент съм живял различен живот в този град. Не знам какво ще се случи, любувам се на всеки миг с тима и моите съотборници, тъй като те са прелестни ", добави аржентинецът.
 Пауло Дибала избухна с хеттрик за Рома при трагичен триумф с 3:2 против Торино
Пауло Дибала избухна с хеттрик за Рома при трагичен триумф с 3:2 против Торино

Ето по какъв начин се разви двубоят
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР