Пътник в първа класа на United Airlines твърди в съдебен

...
Пътник в първа класа на United Airlines твърди в съдебен
Коментари Харесай

Пътник на United Airlines в първа класа е сексуално нападнат от пътник, изпил девет водка и портокалов сок: съдебен процес

Пътник в първа класа на United Airlines твърди в правосъден развой, че е била полово нападната от пасажера, седнал до нея след екипажа му сервира минимум девет водка и питиета с портокалов сок.

Предполагаемият случай — в детайли разказан в дело, заведено против основания в Чикаго транспортьор в съд в Колорадо в сряда — се случи по време на полет 1520 на United от Орландо до Денвър на 2 октомври предходната година.

Неидентифицираната жена беше седнала на място 1A до хипотетичния нападател, също неидентифициран, на който беше несъмнено място 1B. През първите 30 минути от полета двамата „ организираха прелестен диалог “.

„ Въпреки това, един път по време на полет, нападателят изиска пиво след пиво “ — а точно водка и портокалов сок, се твърди в жалбата.

Многократните претенции за отвертки „ накараха стюардесата на Юнайтед да стане разочарована “, съгласно жалбата. „ За да не се постанова да продължава да му носи питиета толкоз постоянно, тя стартира да дава на нападателя няколко п...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР