ПЪРВО НА FOX: Съдебната комисия на Камарата на представителите разследва

...
ПЪРВО НА FOX: Съдебната комисия на Камарата на представителите разследва
Коментари Харесай

Ню Йорк срещу Тръмп: Съдебната комисия на Камарата на представителите разследва прокурор Браг, който е заемал висока роля в Байдън DOJ

ПЪРВО НА FOX: Съдебната комисия на Камарата на представителите проверява върховен прокурор по делото на окръжния прокурор на Манхатън Алвин Браг против някогашния Президентът Тръмп за предходната му работа като върховен чиновник на Министерството на правораздаването по време на администрацията на Байдън.

Председателят на правосъдната комисия на Камарата на представителите Джим Джордан, R-Охайо, упорства основният прокурор Мерик Гарланд да съобщи записи, свързани с наемането на прокурор Матю Коланджело от Брег на фона на „ усещане “ за съгласуваност.

Коланджело изнесе встъпителни причини за Браг в процеса против Тръмп, потвърждавайки, че е „ незаконен скрит план и прикриване “.

„ Комисията по правосъдната власт прави контрол на политически стимулирани правосъдни преследвания от държавни и локални чиновници “, написа Джордан в писмо до Гарланд, получено от Fox News Digital. „ От предходната година всенародно определените прокурори – които водеха акция за служба с...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР