ПЪРВО НА FOX: Местна реклама, излъчена по време на снощния

...
ПЪРВО НА FOX: Местна реклама, излъчена по време на снощния
Коментари Харесай

ГЛЕДАЙТЕ: Реклама на Super Bowl представя инструктор по морски пехотинци, който води членове на Конгреса през тренировъчен лагер

ПЪРВО НА FOX: Местна реклама, излъчена по време на снощния Super Bowl LVIII, включва някогашен инструктор по учения на морска пехота, биещ фиктивен членовете на Конгреса във форма, като ги прекарат през „ образователен лагер на Конгреса “.

Рекламата беше пусната от някогашен щатен сержант. Тим О'Хара, деец от морската пехота, който е републиканец, който се кандидатира за Конгреса във 2-ри конгресен окръг на Охайо на платформа срещу кариерни политици, като част от покупка с шестцифрена сума в границите на окръга, който се простира в южната част на Охайо.

Рекламата включва О'Хара в униформа на инструктор по тренировки, който се изправя пред лицата на измислени членове на Конгреса в характерен жанр на подготвителен лагер.

Бивш инструктор по тренировки и републикански претендент за Конгреса Тим О'Хара пусна вирусна видеореклама по време на Super Bowl, представяща го по какъв начин слага измислени членове на Конгреса през " образователен лагер на Конгреса. " (Тим О'Х...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР