ПЪРВО НА FOX: Бившият президент Тръмп осъди насилствените анти-израелски протести,

...
ПЪРВО НА FOX: Бившият президент Тръмп осъди насилствените анти-израелски протести,
Коментари Харесай

Тръмп казва, че насилието в университетските кампуси „трябва да спре незабавно“ на фона на насилствените анти-израелски протести

ПЪРВО НА FOX: Бившият президент Тръмп осъди насилствените анти-израелски митинги, избухнали в колежански кампуси през нощта, като сподели Fox News Digital, че „ слабото и неефективно управление “ в университетите би трябвало да бъде неотложно „ сменено “, като в същото време декларира, че антисемитизмът „ би трябвало да бъде спрян бързо и дейно.

Бившият президент и хипотетичен републикански президент номинираният реагира на хаоса в колежаните в цялата страна – от UCLA до университета Tulane до университета в Аризона и оттатък. 

Пропалестински пропагандатори се сблъскаха с произраелски студенти в кампуса на UCLA с локални чиновници, предупреждаващи студентите, че кампусът е „ отвън надзор “ и „ към този момент не е безвреден “. на принуждение сред анти- и произраелски контрапротестиращи.

НЮ ЙОРК, СЪЕДИНЕНИТЕ ЩАТИ - 30 АПРИЛ: Служители на полицейското ръководство на Ню Йорк влизат в постройката на Колумбийския университет и задържат пропалестински стачкуващи, така...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР