Първият магазин на Лидл България в град Лом отвори врати

...
Първият магазин на Лидл България в град Лом отвори врати
Коментари Харесай

Lidl отвори своя първи магазин в Лом

Първият магазин на Лидл България в град Лом отвори порти през днешния ден на ул. „ Пристанищна " 41А. Това е 128-ият обект на веригата в страната. С отварянето му Lidl дава опция на повече консуматори да се възползват от умния метод на извършване на покупки във всяко едно отношение - от подредбата на продуктите в залата и авансово подбрания подбор, които пестят време и вършат извършването на покупки още по-приятно и комфортно до оптималното съответствие качество-цена.

Инвестицията в обекта е за близо 9,3 млн. лева Търговската му зала е с повърхност от 1407 m2 и е оборудвана по най-съвременни софтуерни и екологични стандарти. Снабдена с LED осветяване, а електронните ценови табели, които са част от всеки Lidl магазин, допълват модерната визия на обекта и способстват за по-качественото обслужване на клиентите. На разположение на клиентите е и паркинг с 99 места.

На откриването на новия магазин на Lidl участва и кметът на община Лом господин Цветан Петров.

„ Сбъдна се една от фантазиите на ломчани и хората от района - в града ни най-накрая да има огромен и прекрасен магазин с всички улеснения на влиятелна компания, каквато е Лидл България. Изказвам признателност на всички, които поставиха старания тази безспорна облага за нашия град да се случи. Радвам се и тъй като Лидл България сподели, че в Лом може да се развива сполучлив бизнес и се надявам тази инвестиция да бъде последвана и от други. " - съобщи Цветан Петров, кмет на община Лом.

„ Изключително се веселя, че Лом стана 55-ото обитаемо място в страната, в който Lidl отваря магазин. Така жителите и гостите на прелестния ни град към този момент имат достъп до огромно многообразие от качествени артикули на преференциални цени. В Lidl имаме вяра, че всеки заслужава прясна и деликатно подбрана храна, бързо и прелестно извършване на покупки и повече време за фамилията и приятелите ", сподели Елизабет Драгомирова, районен управител продажби на Лидл България.

За тържественото прерязване на лентата детски хор „ Шоколадче " зарадва присъстващите с прелестните си осъществявания. По традиция в деня на откриването всички гости на Lidl са посрещнати с дарове, дегустации на артикули от личните марки на веригата и преференциални оферти, както и доста балони, игри и занимания за най-малките.

С построяването на магазина в Лом компанията способства и за облагородяване на инфраструктурата към обекта. Това включва напълно нов тротоар, нова повдигната пешеходна пътека и реставрация на продължението на ул. „ Георги Манавски " сред ул. „ Пристанищна " и жп линията в региона.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР