Първият кръг на Australian Open до момента не предложи кой

...
Първият кръг на Australian Open до момента не предложи кой
Коментари Харесай

Когато чайка прекъсне мача в най-напрегнатия момент

Първият кръг на Australian Open досега не предложи кой знае какви изненади и все още всички любимци за спечелването на трофея не престават напред, въпреки и не безпроблемно.
 Карлос Алкарас преди Australian Open - опасява ли се от мач с Новак Джокович
Страхува ли се Алкарас от мач против Джокович на Australian Open

Испанецът ще би трябвало да се оправя без треньора си

Ян-Ленард Щруф и Ринки Хиджиката може и да не са измежду любимците, само че пък спретнаха страховит театър. На трети корт двамата излъчиха победител след пет сета и тайбрек, което си е същинска драма.

А с цел да е още по-драматично и с напрежение, в един от най-важните моменти в края на мача играта бе прекратена за няколко секунди поради натрапен посетител. На корта кацна чайка, която в търсене на нещо за ядене се оказа на най-неподходящото място.

Това оживи публиката, само че след къс престой птицата отлетя, а Щруф съумя да грабне трагично успеха и изхвърли австралиеца от конкуренцията. Нашествието на чайки не се оказа изолиран случай, тъй като едно пернато реши да се включи в мача между Феликс Оже-Алиасим и Доминик Тийм, пише Eurosport.
 Стефанос Циципас на Australian Open - отиграването, за което всички приказват
Отиграването на Циципас, за което всички приказват

Гръцкият тенисист демонстрира най-хубавото от себе си на Australian Open

Очевидно чайките усещат къде е с напрежение и напечено, тъй като мачът сред двамата също се разигра в пет сета и продължи пет часа. В последна сметка, Феликс Оже-Алиасим продължи напред.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР