Първата по рода си глобална компания, фокусирана върху женското здраве,

...
Първата по рода си глобална компания, фокусирана върху женското здраве,
Коментари Харесай

Merck създаде глобална компания само за женско здраве

Първата по рода си световна компания, фокусирана върху женското здраве, започва активност. Тя стартира интервенции по името Organon и е основана посредством спиноф от Merck, известна като MSD отвън Съединени американски щати и Канада. Новата компания ще посвети активността си върху подобряването на здравето на дамите през целия им живот.

Клъстерът Organon EESC включва България, както и пазарите Чехия, Словакия, Унгария, Полша, България, Румъния, Хърватска, Словения, Сърбия, Северна Македония, Черна гора, Албания, Босна и Херцеговина, Гърция, Кипър, Малта и ще бъде управителен от Окан Исикчи.

Компанията започва с над 150 чиновници в района и ще се концентрира върху доставката на значими медикаменти и решения, осигуряващи по-здравословно всекидневие на дамата и нейното семейство в редица области, в това число репродуктивно здраве, сърдечни болести, рак на гърдата, алергии и астма. Седалището на клъстера на Organon EECS ще бъде в Прага, Чехия.

Крайната ни цел и това, в което се стремим да се превърнем, е световна здравна компания, която ще трансформира света на женското и фамилното здраве към по-добро всеки ден, тъй като в Organon разбираме, че дамите имат основна роля за постигането на един по-здрав и хубав свят, разяснява Окан Исикчи, ръководещ шеф на Organon EESC.

 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР