Парламентарната група на Продължаваме промяната - Демократична България излезе с

...
Парламентарната група на Продължаваме промяната - Демократична България излезе с
Коментари Харесай

ПП-ДБ с декларация по повод смъртта на Навални: Той беше убит от страх, Русия на Путин е диктатура на терора

Парламентарната група на " Продължаваме промяната - Демократична България " излезе с декларация във връзка гибелта на Алексей Навални, съобщи кореспондент на " Фокус " . Тя бе прочетена от парламентарната естрада от заместник-председателя на Народното събрание Никола Минчев. 

В декларацията си ПП-ДБ изрично обявиха, че съветският опозиционер е бил погубен от режима в Кремъл. Те оповестиха, че ще внесат план на декларацията в Народното събрание. 

" На 16 февруари се случи това, което мнозина за неизбежно, други въпреки всичко мислиха допоследно считаха за немислимо. Според формалната информация на кремълския режим Навални умря, само че може би единствено най-преданите на режима не могат да произнесат истината – Навални беше погубен ", съобщи заместник-председателят на Народното събрание. 

" Навални беше лекуван в непозната страна, тъй като управляващите в личната му татковина не просто му отказваха лекуване, те по всякакъв начин се пробваха да се отърват от него ", сподели още Минчев.

Той добави: " Навални беше погубен от боязън. В страна, в която политическият хайлайф в продължение на години отглежда и култивира политическа безалтернативност, Навални беше опция ". 

" Навални завеща на сънародниците си да не се опасяват. Днес съперниците на кремълския режим се унищожават. Днес Русия на Путин е дикатура на терора ", сподели още той.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР