Пържените картофи са лесни за готвене, но получаването на точния

...
Пържените картофи са лесни за готвене, но получаването на точния
Коментари Харесай

За лесно, ароматно пържене, комбинирайте пилешки гърди, чушки и богат на умами хойсин

Пържените картофи са лесни за готвене, само че приемането на точния усет може да изисква дълъг лист от аромати и подправки. Разчитането на мощно въздействащи съставки понижава разноските и времето, като в същото време обезпечава страховит усет.

В този случай ние сътворяваме елементарно, ужасно вкусно пържене, което се основава на солено-сладко, умами- богат сос от хойсин, с цел да придадете на усета на ястието.

Рецептата от нашата книга „ Гответе каквото имате “, която се основава на скоби за килера, с цел да сглобите лесни ястия за делнични вечери, съчетава нежни пилешки гърди и пъргава камбана чушки със примес от хойсин, соев сос, шери и няколко елементарни аромати. Пече се в един тиган и се подготвя единствено за 25 минути.

Първо запържваме чушките в малко олио, до момента в който омекнат и стартират да покафеняват. Добавят се чесън, джинджифил и черен пипер на люспи и се сотират до мирис, придавайки на ястието комплициран, леко лют гръбнак. Нарязваме пилето напречно или против зърното, тъй че муску...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР