Парис Хилтън почерпи феновете си с рецепта за готвене, като

...
Парис Хилтън почерпи феновете си с рецепта за готвене, като
Коментари Харесай

Парис Хилтън демонстрира „хаотични“ умения на готвач с рецепта за нейната вирусна „нарязана лазаня“

Парис Хилтън почерпи почитателите си с рецепта за готвене, като разкри по какъв начин тъкмо прави своето вирусно ядене с паста „ нарязана лазаня “ в Instagram.

Ястието, чието име идва от светската персона, смесваща думите slaying и living, в началото притегли вниманието на интернет през 2020 година, само че в този момент майката на две деца сподели на почитателите по какъв начин да го пресъздадат вкъщи, до момента в който тя го подготвя за фамилията си. Звездата поведе почитателите малко по малко на страницата си в обществените медии, до момента в който пресъздаде рецептата, която стана вирусна преди три години в нейната поредност в YouTube Cooking with Paris. Крайният резултат е неповторим взор върху класическата италианска рецепта за лазаня, която преди този момент раздели почитателите като „ реалистично готвене “, както и други, които намират метода на готвене в Париж за „ комичен “ и „ необикновен “.

В поредицата от видеоклипове, които Парис разгласява в своите истории в Instagram в понеделник (1 януари), някогашната купонджийка превежда почитателите стъпка по стъ...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР