Парис Хилтън отвърна на злобните коментари по повод размера на

...
Парис Хилтън отвърна на злобните коментари по повод размера на
Коментари Харесай

Парис Хилтън: Сърцето ме боли повече, отколкото мога да ви опиша с думи...

Парис Хилтън отвърна на злобните мнения във връзка размера на главата на сина й

Милионерската наследница Парис Хилтън не остана безразлична към злобните мнения за главата на детето си.

42-годишната бизнесдама, която преди 9 месеца стана майка за първи път благодарение на сурогатна майка, отговори на всички, които разясняват размера на главата на сина й Финикс. Докато някои се подиграваха на момченцето поради външния му тип, други й писаха мнения, че би трябвало да го заведе на доктор за проучвания и че може да има хидроцефалия. 

В мненията към видео в TikTok за сина си Хилтън обаче написа:

" Има толкоз доста заболели хора на този свят. Моят ангел е изцяло здрав. И да, несъмнено, че отидохме на доктор, той просто има огромен мозък. "  По-късно тя показа обява за сина си в Instagram.

" Когато живееш в светлините на прожекторите, мненията са неизбежни, само че да насочваш злобата си към сина ми или някой различен от фамилията ми е недопустимо. Сърцето ме боли повече, в сравнение с мога да ви опиша с думи... Работих интензивно, с цел да основа среда, в която има единствено обич, почитание и приемане, тъй че чакам същото в подмяна. Ако не споделя фотоси на детето, хората считат, че не съм добра майка, а в случай че го направя, има хора, които са жестоки и цялостни с ненавист. Аз съм горда работеща майка и бебето ми е изцяло крепко, очарователно и ангелско. “

Мечтая да бъда майка откогато се помня. Финикс е моят свят и най-голямата благословия в живота ми. Всеки ден той ми припомня кое е същински значимото в него. Трудно ми е да допускам, че има хора на този свят, които могат да се изкажат по този метод. Надявам се, че хората могат да се отнасят един към различен с повече добрина и съпричастност ", написа тя.

Преди няколко дни Парис показа фотоси от първото взаимно пътешестване със сина си и скоро мненията започнаха да се редят.

Припомняме ви, че Парис е омъжена за Картър Реом от ноември 2021 година, а Финикс е единственото им дете, което се роди през януари тази година.

Преди това двойката се е опитвала да има бебе без помощта на сурогатна майка и е имала несполучливи опити за инвитро оплождане.
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР