Парапсихологът и ясновидец маг Ивайло Илиев е сред най-добрите феномени,

...
Парапсихологът и ясновидец маг Ивайло Илиев е сред най-добрите феномени,
Коментари Харесай

Маг Ивайло: Сложете захар в ъглите на дома, за да изгоните магиите

Парапсихологът и ясновидец маг Ивайло Илиев е измежду най-хубавите явления, профилирани в развалянето на вълшебства. Колкото и да не ни се има вяра, външната зла интервенция в орисите ни към момента съществува и се прави от зложелатели, а врачки желаят луди пари за развалянето ѝ. Истината е, че от неприятна сила или от неприятни очи може да се пазим единствено с религия в Бог, счита маг Ивайло, който разкрива и част от методите, които можем да използваме, с цел да предпазим домовете и персоналното си пространство от неприятна сила.
„ Някои дами се залъгват, че има бяла магия за обич и я поръчват, с цел да се прилепи към тях вечно мъжът, в който са влюбени, само че това е неправилно. Всичко, което разрушава предначертаното, е зло.

Не можеш да направиш проклинание за обич и да мислиш, че правиш положително. Насила красота не става “, споделя маг Ивайло. Той изяснява, че човешкото тяло има биополе и както кожата ни пази от проникването на микробите, по този начин аурата ни пази от неприятна сила. Когато аурата ни е по-слаба, заболели сме или изнервени, тогава е елементарно тя да бъде пробита от злонамерени мисли. „ Те влизат в нас и повреждат енергийното ни поле и нашето прочувствено и здравословно положение “, споделя осведоменият. Според него хората, които вършат вълшебства, нормално са самотни и неудовлетворени от живота си. „ Освен това те нямат боязън, че ще бъдат осъдени, даже се считат за богоизбрани, щом имат силата да го вършат “, изяснява той.

„ Обикновено когато се прави магия, тя стартира да работи към 2-3 месеца по-късно. Ако са се натрупали доста проблеми и чувствате настървение към всички и всичко, дразните се елементарно от най-малките неща, с което сами тровите себе си, може би ви е направена магия. За да разберете дали постъпвате вярно в някои моменти, се осланяйте на интуицията си “, изяснява феноменът. За да чистим дома си от неприятна сила, е добре да поръсваме стаите със светена вода или с розова. Котката пък трансформира отрицателната сила в положителна. „ Трудно е човек самичък да дефинира дали има магия или зли очи в дома си, само че пък всеки може да си направи профилактика.

По същия метод се имунизираме, без значение че не сме заболели от грип. Котката преработва негативната сила в позитивна. Не мога да накарам всички да гледат котки у дома, само че тези, които имат, са щастливци. Котката е свещено животно освен в Египет. Пророкът Мохамед е писал: „ Благословен е този, които пие от паничката с вода на котката, тъй като ще бъде рафиниран “. Тя е свещено животно за мюсюлманите, тъй като избавя Мохамед в пустинята. В магиката котката също е свещено животно, тъй като има способността да минава сред действителния и отвъдния свят. Неслучайно има девет живота. Това творение се храни с отрицателната сила от вкъщи и хората. Вкъщи тя подсъзнателно обикаля ъглите, мебелите, гушка се в стопаните си и извлича от тях насъбраната отрицателна сила “, изяснява експертът.

По негови думи и захарта има мощна памет, която гълтам в себе си неприятната сила. Затова сложете панички със захар, които да престоят три денонощия в четирите ъгъла на всяка стая. В банята, в коридора и в кухнята се поставя единствено в един ъгъл зад вратата или случайно, поучава магът. После съберете захарта и я пуснете в течаща вода. Ясновидецът ни учи, че всяка информация, която се излъчва от един човек към различен, е мисъл. „ Тя е като топка, която ние всеки ден си прехвърляме. Удря се и се връща към нас. Затова не трябва да мислим за страховете си. Нашите най-големи заболявания са недоволството, недоверчивост и скептицизъм. А каквото посеем, това ще жънем “, изяснява той.
Инфо: Ретро

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР