ПАНАМА СИТИ (АП) — Водещият кандидат за следващ президент на

...
ПАНАМА СИТИ (АП) — Водещият кандидат за следващ президент на
Коментари Харесай

Водещият кандидат за президент на Панама е късно влизане, обещаващо връщане към по-добри времена

ПАНАМА СИТИ (АП) — Водещият претендент за идващ президент на Панама е заместител в последната минута, който дава обещание да върне страната от Централна Америка до време на взрив, което съгласно специалисти ще бъде мъчно да се възвърне.

Хосе Раул Мулино, морски юрист и някогашен министър на сигурността, беше преместен на върха на президентските избори, откакто изборните органи на Панама отсъдиха някогашния президент Рикардо Мартинели неприемлив след обвиняването и присъдата си за пране на пари.

Липсвайки харизмата на Мартинели и известната прелест, само че възползвайки се от гръмогласната поддръжка на супермаркетния магнат, Мулино резервира постоянна преднина в полето, препълнено с осем претенденти преди 5 май избори.

Останалото поле включва двама претенденти от предходни избори — Рикардо Ломбана и Ромуло Ру — както и някогашния президент Мартин Торихос. Тези трима са във виртуално тъждество за второ място след Мулино, съгласно последните изследвания. Мулино пропусна и трите президентски спор...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР