Пълният мащаб на нападението се очаква да се изясни. Снощи

...
Пълният мащаб на нападението се очаква да се изясни. Снощи
Коментари Харесай

Стотици хиляди без ток в Донецк и Луганск, руска въздушна атака срещу Киев

Пълният мащаб на нападението се чака да се обясни. Снощи военната администрация прикани хората да останат в убежища.

Същевременно съветското министерство на енергетиката, представено от ТАСС, оповестява, че броят на потребителите, изключени от електрозахранването в Донецката и Луганската национална република (ДНР и ЛНР), е 144 700. 

" Според данните към 22:00 ч. московско време потребителите остават без електрозахранване: ДНР - 75,2 хиляди души, ЛНР - 69,5 хиляди души. Енергетиците не престават аварийно-възстановителните работи ", показва известието.

Влошаването на времето в някои райони на Русия от 15 декември насам докара до нови изключвания на консуматори от електрозахранването - броят им доближи 679 000 души.

Снимка: БТА

Путин: Киев намерено е поел по пътя на тероризма с поддръжката на западните специфични служби

Киевският режим намерено е тръгнал по пътя на тероризма с поддръжката на Запада, съветските специфични служби би трябвало да засилят антитерористичната работа във всички области, съобщи съветският президент Владимир Путин във видеопослание във връзка Деня на чиновниците в областта на сигурността, съобщи ТАСС.

" Знаем, че киевският режим, с директната поддръжка на задграничните специфични служби, намерено е поел по пътя на терористичните способи, в действителност на държавния тероризъм ", съобщи Путин. Сред употребяваните от Киев способи той изброи диверсиите против цивилен обекти, горивната и енергийната инфраструктура, терористичните набези против цивилни жители, държавни чиновници и публични фигури.

Путин акцентира: " Необходимо е да се ускори антитерористичната работа във всички области, да се употребява необятен набор от механически и оперативни благоприятни условия на нашите специфични служби, интензивно да се сътрудничи с министерството на защитата и други ведомства. "
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР