Пълната Снежна Луна, която сякаш докосва небето с мощната си

...
Пълната Снежна Луна, която сякаш докосва небето с мощната си
Коментари Харесай

3 ключови неща, които да направим по време на пълната Снежна Луна

Пълната Снежна Луна, която като че ли допира небето с мощната си наличие, е миг на изключителна сила и ентусиазъм. Това е време, когато небесната светлина разкрива всичко пред нас, когато мракът се разпръсва от блясъка на пълнолунието. Със своята мистичност и сила, цялостната Снежна Луна притегля вниманието ни към вътрешното ни аз и ни провокира да разпростирам силите на смяната и пречистването.

На 24-ти февруари, тъкмо в 13:30 часа, тази година Пълнолунието се завръща в знака Дева, оставяйки върху нас своята въздействаща сила. И по този начин, пред нас стои опцията да се насочим към преценка и филтриране на всичко към нас, само че най-много подредим мислите си, страстите си и хармонично домовете си. 

Има три основни неща, които можем да създадем по време на това вълнуващо пълнолуние.

Подредете се

Подредете освен външния си свят, само че и вътрешния си свят. Изчистете ненужното, освободете се от тежестта на насъбраните движимости и мисли. Подредете дрешниците, изхвърлете непотребните движимости и осигурете пространство за новото. Нека този акт на организация ви помогне да се освободите от всичко, което ви тормози и ви пречи да се развивате.

Време за саморефлексия

Отделете скъпо време за себе си и си позволете да забравите за външния свят за миг. Погледнете в дълбините на сърцето си, създайте връзка с вътрешното си аз. Водете дневник, изразявайки своите мисли, усеща и фантазии. Този развой на саморефлексия и самооткриване може да ви насочи към нови вероятности и ентусиазъм.

Свързване с водата

Водата е източник на живот, тя е знак на филтриране и възобновяване. Останете за по-дълго време под душа или си подгответе релаксираща вана. Можете също по този начин да посетите минерален басейн и да се потопите в топлите и лечебни води. Водата ще ви помогне да се освободите от напрежението и напрежението, да възстановите силата си и да се почувствате хармонизирани.

Тези специфични моменти по време на цялостната Снежна Луна ни приканват да се връщаме към себе си, да открием силата и вдъхновението вътре в нас и да се подготвим за новите провокации и безредици, които ни чакат.
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР