Пълна листа от 12 кандидати за народни представители регистрира коалиция

...
Пълна листа от 12 кандидати за народни представители регистрира коалиция
Коментари Харесай

ГЕРБ-СДС - Шумен регистрира кандидатската си листа за Народно събрание

Пълна листа от 12 претенденти за народни представители записва коалиция „ ГЕРБ-СДС “ от 30 МИР – Шумен за присъединяване в предварителните парламентарни избори на 9 юни, оповестиха от пресцентъра на обединението в Шумен.

„ В този празничен ден, в който почитаме Свети Георги Победоносец, ние записваме листата ни с претенденти за народни представители, с пожеланието за победа в идните предварителни избори на 9-ти юни. Този ден припомня на всички българи за достойнството и достолепието – изконни полезности за нашето общество, които в последните години са загърбени от ръководещите. Време е да спрем опитите в ръководството на страната и да върнем стабилността и доверието на хората в институциите “, сподели лидерът на листата и регионален координатор на ГЕРБ – Шумен Любомир Христов.

Той разяснява още, че в листата на коалиция „ ГЕРБ-СДС “ – Шумен има четирима народни представители от разнообразни мандати на Народно събрание. „ В листата ни участват 4-ма народни представители, в това число и аз, което е явен знак за експертната основа, а също така имаме представители и на локалната законодателна власт, както в сегашния, по този начин и в предишни мандати на Общинския съвет. Погледнете другите листи – никоя друга политическа мощ няма подобен екип от хора с експертиза и опит. Един от целите, които си слагаме, е пътната инфраструктура. Ако желаеме да имаме стопанска система, в случай че желаеме да имаме туризъм, би трябвало да имаме пътища. Довършване на автомагистрала „ Хемус “, рехабилитация на Ришки проход, действия за отварянето на Върбишки проход – това са част от задачите, които си слагаме “, добави Любомир Христов.

Ето и цялостната листа с претенденти за народни представители от ГЕРБ-СДС в 30 МИР – Шумен:

1. Любомир Христов – инженер

2. Илтер Бейзатов - инженер

3. Евгений Цанков - еколог

4. Ралица Тодорова - юрист

5. Димитричка Недева – строителен инженер

6. Димитър Александров - икономист

7. Кристиян Механджийски – управител

8. Борис Иванов – хореограф

9. Айсун Ибрямова – икономист

10. Калина Петрова - HR Мениджър

11. Стоян Тодоров – доктор

12. Станчо Баев - студент

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР