Палестинските групировки трябва да съдействат на Египет в усилията му

...
Палестинските групировки трябва да съдействат на Египет в усилията му
Коментари Харесай

ООН: Палестинските фракции трябва да подкрепят усилията на Египет за връщане на палестинците изцяло под контрола на законното палестинско правителство

Палестинските групировки би трябвало да спомагат на Египет в напъните му за възобновяване на контрола на законното държавно управление върху палестинските земи. Това съобщи през днешния ден специфичният координатор на Организация на обединените нации за близкоизточния кротичък развой Николай Младенов на среща на Съвета за сигурност, съобщи ТАСС.

"Палестинските фракции би трябвало да поддържат напъните на Египет за връщане на палестинците напълно под контрола на законното палестинско държавно управление " сподели той.

"Искам също да подчертая смисъла на поддръжката на организацията за подкрепяне на палестинските бежанци и да изразя признателност към Кувейт за приноса му в размер на 42 милиона щатски $ ", сподели Младенов.

Дипломатът изрази мнението, че сплотяването на палестинското общество "ще сътвори нужните условия за обновяване на договарянията, които ще сложат завършек на спора сред Палестина и Израел ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР