Падна първата маска в най-мистериозното шоу в телевизионния ефир -

...
Падна първата маска в най-мистериозното шоу в телевизионния ефир -
Коментари Харесай

Мистерията падна в Маскираният певец! Вижте кого разкриха

Падна първата маска в най-мистериозното шоу в телевизионния ефир - тази на Цирка. „ Маскираният артист “ напусна Боби Ваклинов, който съумя същински да затрудни Панела и ловко да се прикрие зад красивия костюм.

„ Маската ми беше извънредно тежка, само че доста ефектна. Радвам се, че бях част от шоуто “, показа разгорещено Боби Ваклинов, прочут като кореспондент и рапър.

Сред догатките на опитните детективи Алекс Раева, Марта Вачкова, AZIS и Владо Пенев бяха имената на Драгомир Драганов, Атанас Колев, Коцето Калки и Спенс. В последния миг само AZIS даде верен отговор и подложи още веднъж на подозрение събраните улики за Циркът.

Зрителите на NOVA станаха очевидци на титанични дуели във втория лайв на „ Маскираният артист “. Един против различен се изправиха Циркът и Самураят и Камъкът и Гларусът. А в първата тройна борба самоуверено влязоха Перлата, Малинката и Заекът. Панелът бе същински комплициран след множеството осъществявания, а измежду новите звезди, които бяха заподозряни се чуха имената на Жана Бергендорф, Рафи Бохосян, Дичо, 100 KILA, Тончо Токмакчиев, Есил Дюран, Глория Петкова и други.

Една от най-атрактивните маски от предишния сезон се завърна на сцената на „ Маскираният артист “. Актьорът Евгени Будинов вдъхна нов живот на Змията под светлините на прожекторите. „ Това е едно необикновено шоу и едно от най-хубавите неща, които са ми се случвали. Много желаех да вземам участие поради сина ми и съм същински благополучен, че съм на тази сцена “, описа той за прекарването под маската. Звездните панелисти нямаха триумф в разгадаването на облика на Змията и никой от тях не позна артиста.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР