Пъб дава на залагащите, които приемат предизвикателството Veganuary, нещо специално

...
Пъб дава на залагащите, които приемат предизвикателството Veganuary, нещо специално
Коментари Харесай

Пъб в Обединеното кралство, сервиращ вегански пържоли и ребра, отпечатани на 3D

Пъб дава на залагащите, които одобряват предизвикването Veganuary, нещо особено за дъвчене, като сервира „ месо “, което е отпечатано на 3D.

Queen Inn сервира 100% растителна храна, в това число „ пържоли “, които костват £25 с гарнитури от чипс, гъби, грах и сосове. Смесен грил на стойност 55 английски лири включва „ месен “ фланг, „ филе “ и други артикули на растителна основа, които имитират пилешки гърди, барбекю ребра и салами, както и сос стилтън без млечни артикули.

Собственик Райън Едуардс сподели: „ Имаме няколко разнообразни вегански пържоли, което е нечувано за доста заведения за хранене и за веганството като цяло. Хората в цяла Англия знаят за нас. Хората по целия свят ни поддържат и е необикновено да се види реакцията. ”

3D-отпечатаните пържоли се създават от израелската компания Redefine Meat от 2021 година по строго защитавана рецепта. Тя създаде AI, с цел да следи структурата на месото, с цел да я възпроизведе – само че тяхното „ месо “ е направено от артикули, в това число...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР