Овни, през август ви очаква преходен период. Трябва да оставите

...
Овни, през август ви очаква преходен период. Трябва да оставите
Коментари Харесай

Тароскоп за зодия Овен за август

Овни, през август ви чака временен интервал. Трябва да оставите част от товара си, да изхвърлите всички отрицателни хора и въздействия и да преминете през прочувствено „ прераждане “. Този месец слага началото на нова глава от живота ви. Постарайте се да ѝ изградите солидни основи. Предстои ви забележителна и извънредно нужна смяна, само че всичко е за положително. 

Август ще ви донесе мотиви за наслада, празненства и занимания. Очаква ви естетика и възприятие за задоволеност. Ще се радвате на равнодушие и ще берете плодовете на усърдния си труд. Предстои ви да постигнете огромен триумф!
Овни, хванете крепко юздите на живота си
Не прекалявайте с безгрижието, тъй като обърнатата Колесница предизвестява за заплаха. Внимавайте да не изпуснете юздите на живота си, тъй като има риск да загубите посока и надзор над него. През този месец ще се срещнете и с провокации, по тази причина постоянно бъдете нащрек. Подредете добре целите си и не оставяйте живота си на автопилот. Потърсете и други пътища, по които да поемете.

През август Кулата ще ви срещне с ненадейно разтърсване. Тази карта подсказва, че непредвидени събития може да раздрусат основите на живота ви, с цел да създадат път за нов напредък и благоприятни условия. Ще си отворите очите, някои от вас мъчително, и ще се освободите от всичко, което към този момент не служи на вашето израстване. Имайте кураж и самообладание. Всеки край води до ново начало. Този катарзис ще докара до належащо помъдряване и скъп опит. След като преминете през него, ви чакат по-добри благоприятни условия и шансове.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР