Овесените ядки са един от най-популярните избори за закуска и

...
Овесените ядки са един от най-популярните избори за закуска и
Коментари Харесай

Бърза и „мечтана“ рецепта за печени овесени ядки за тези, които „мразят“ да чакат да се сготвят

Овесените ядки са един от най-популярните избори за закуска и тази бърза и лесна рецепта е идеална за тези, които ненавиждат да чакат да се сготвят гответе.

Бързата и лесна закуска е от значително значение за тези, които нормално бързат и бягат от вратата заран и тази „ мечтана “ рецепта ще ви подсигурява добра и здравословна закуска за нула време.

Печените овесени ядки набъбнаха с известност през годините и с толкоз доста разнообразни гарнитури и съставки за прибавяне, те са вкусно ядене, което да се разпръсне - само че може да бъде болежка да чакате да готвач.

Кулинарката и основател на наличие Ема Петерсън, известна като The Fit Londoner онлайн, показа своя способ за подготвяне на печен овес единствено за една минута. Тя сподели: „ Ами в случай че ви кажа, че можете да извършите печени овесени ядки единствено за 60 секунди? Това е ежедневната ми закуска.

„ Преди към година приготвях нормалната си рецепта за печени овесени ядки, до момента в който мързеливото ми любознание не се зачуди какво би се...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР