ОвенПрочетете ощеДълго лелеяно желание се натрапва в съзнанието ви и

...
ОвенПрочетете ощеДълго лелеяно желание се натрапва в съзнанието ви и
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за 24 март: постижения за Риби, Дева- сдържайте се

Овен
Прочетете още
Дълго лелеяно предпочитание се натрапва в съзнанието ви и в дневния ред. Усещате вътрешен напън да инвестирате цялата си сила в осъществяването на това предпочитание. Разберете за какво това предпочитание ненадейно е станало толкоз мощно, проверете дали в действителност е за вашето предпочитание или е резултат от това, което другите чакат. Ако е второто, време е да разработите личните си стремежи.

 

Телец

Има хора, които може да ви завиждат и желаят да създадат живота ви сложен. Вместо това се пробвайте да слушате по-внимателно. В противоположен случай ще срещнете повече търкания и ще се почувствате срещу. Ако сте изтощени от спорни възгледи, направете си силата на положително и се насладете на релаксираща вечер и се отпуснете.

 

Близнаци

Излезте и се насладете на живота пълноценно. Излъчвате вътрешно успокоение и спонтанност, които другите намират за неустоими, тъй че се присъединете към действия с тях. Започнете ново занимание или посетете остарял другар. Каквото и да вършиме, помислете и разберете какво е било в мозъка ви.

 

Рак

Обикновено доста общителни и общителни, като естествено вие се натискате напред за сметка на другите и по този метод те се наскърбяват против вас. Концентрирайте се върху обща цел, а не върху личното си благоденствие, или в случай че виждате другите като спънка или като съперници, поемете по собствен личен път. Бъдете открити за всевъзможни решения, с цел да изключите всевъзможни недоразумения.

 

Лъв

Лесно се дразните и сте склонни да избягате, когато нещата не вървят както желаете или когато някой има друго мнение. Сдържайте се, насочете силата си към по-разумни разновидности, вместо към борби. В противоположен случай срещате единствено опълчване, врагове и повече бариери, в сравнение с можете да преодолеете в дълготраен проект.

 

Дева

Сдържайте се и бъдете по-малко противоречиви. Стремете се към качество, а не към количество и бъдете по-дипломатични, когато става въпрос за разногласия. Дразните прекалено много околните си хора. Общувайте повече с околните си, с цел да схванат по какъв начин стоят нещата при вас. Вие сте разочаровани и напрегнати. Намерете облекчение с развлекателни действия, които да ви оказват помощ да се отпуснете.

 

Везни

Вие сте цялостни с сила и възторг. Нищо чудно, че всичко, с което се захванете, съумява толкоз бързо и дейно. Възхищението на хората към вас е ясно видимо и покачва самочувствието ви. Внимавайте да не прекалите себе си, като бъдете прекомерно арогантни или прекомерно доста преработвате. В противоположен случай този измамлив шанс може също толкоз елементарно да се трансформира в злощастие.

 

Скорпион

Отхвърлете пречките от предишното, използвайте тази освободена умствена сила, с цел да започнете нови планове и да развиете по-креативен метод. Не се опасявайте да започнете изначало в персоналните връзки, вместо това съживете другарствата и се отървете от дългогодишните обременения. Това може да провокира известно комплициране първоначално, само че в последна сметка се отплаща, вашето вътрешно възприятие на мира оказва помощ.

 

Стрелец

Открийте света! Изпитвате предпочитание да задоволите любознание за откривателство, решавате се и се поддавате на вътрешните си стремежи и си вършиме непланирана отмора, когато вършиме проекти за пътешестване. Не се срамувайте да се приближавате до хората или да оставяте чудото на природата да ви изуми. Богатството от опит, който придобивате, плюс всевъзможни другарства основават незабравими мемоари, които евентуално ще продължат.

 

Козирог

Изглежда, че нищо не върви толкоз добре, колкото очаквате, в случай че измененията метода си, намирате утвърждението по-лесно налично и мненията на другите потребни. В персоналния си живот се сблъсквате с всевъзможни компликации и би трябвало да сте наясно къде се намирате при събитията. Помислете и за метода си на живот, не бъдете прекомерно сурови към себе си.

 

Водолей

Нервите ви са на ръба, налага се да спрете импулсивното си държание или има възможност да си навлечете проблеми. Вашето голямо възприятие на незадоволеност ви кара да демонстрирате недоволството си. Отделете време и изпуснете парата, като извършите някои развлекателни действия. Това има успокоителен резултат и ви разрешава да гледате на нещата по по-спокоен метод.

 

Риби

Изпълнени с сила, можете да се справите с значими въпроси. Вашето ясно мислене ви оказва помощ сполучливо да приключите избрана обстановка. Дори решавате въпроси в персоналния си живот; всевъзможни опасения са доста по-ясни. Следователно вие сте в положение да се изправите пред всички компликации, които сте избегнали, и в този момент получавате позитивен отговор за метода, по който се справяте с всичко.

 

*Това са систематизирани прогнози, основани на вашия лунен знак. А не персонализирани прогнози!

Хороскопът е направен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР