ОвенНастоящата астрална конфигурация може да направи чудо за вас и

...
ОвенНастоящата астрална конфигурация може да направи чудо за вас и
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за 28 ноември: Раци, не бъдете обсебващи!

Овен
Настоящата астрална настройка може да направи знамение за вас и обичаният ви човек. Романтиката и любовта, която извира от сърцето ви ще бъде изразена в най-чистия си тип. Колегите ви през днешния ден може да са малко по-чувствителни и елементарно да се засягат от най-малкото нещо. Бъдете деликатни в подбора на думи и изрази и даже намалете шегите на работното ви място. Ако финансовото ви положение е в застой, може да измененията това като разширите кръга от вашите познати и се запознаете с нови хора. Колкото повече хора схванат за вас и това, с което се занимавате, толкоз по-добре за бизнеса ви.
Телец

Позицията на планетите ще ви даде късмет да се доверите на колегата ви и да премахнете някои бариери, които си поставяте. Покажете на обичания ви човек, че в действителност ви е грижа по какъв начин се усеща. Емоциите от персоналните ви проблеми, най-вероятно ще окажат въздействие и на работата ви през този ден. Не се поддавайте на гнева в себе си, а насочете силата си към основаване на нещо свястно и печелившо. Колкото по-социални сте, толкоз повече пари може да спечелите. Не постоянно напъните ви дават мигновен резултат, само че в дълготраен проект, ще постигнете триумф.

Близнаци

Този ден евентуално ще ви донесе доста позитивни страсти и изненада, която ще ви направи извънредно щастливи. Ще желаете да споделите тази ваша наслада освен с колегата си, а с целия свят. Днес ще сте движещата мощ на колектива ви и ще привлечете много хора на ваша страна. Качествата ви на отличен управителен кадър ще бъдат оценени високо и ще се радвате на много внимание от страна на своите сътрудници. Колкото по-уверени сте в себе си, толкоз по-добре ще се визиите на бизнес срещите ви, а това ще усили финансовото ви положение в бъдеще. Действайте самоуверено и със самочувствие.

Рак

Днес бихте могли да прекалите, даже и в любовта. Не бъдете прекомерно завладяващи за колегата ви, карайки го да се усеща притиснат в ъгъла. Самотните може да получат някаква новина от някогашната си обич. Остроумният ви и импровизиран метод в диалозите ви може да е най-ефективният ви способ в работата, с цел да не приемате прочувствено проблемите на другите. Твърде огромните разноски и въвеждането на доста нови промени в живота ви могат да ви костват скъпо, тъй че започнете малко по малко да харчите, без да изпразвате банковата си сметка.

Лъв

Звездите вещаят, че ще се наложи да вършиме отстъпки в персоналната си връзка, повече от всеки път. Правейки взаимни отстъпки, от време на време е по-добрият вид за поддържането на естетика в дадена връзка или семейство. Отношенията с сътрудниците ви през днешния ден може да бъдат малко по-напрегнати и стресиращи от нормално. Просто добре премисляйте всяка една дума и деяние, което смятате да предприемете. Днес е моментът да изплатите всичките си задължения и да върнете заемите, които имате, с цел да започнете на чисто да разпределяте бюджета си по нов по-мъдър метод.

Дева

Колкото и да сте заети през днешния ден, обърнете по-специално внимание на колегата ви и направете по този начин, че обичаният ви да разбере какъв брой е значим за вас. Бъдете благи, сантиментални и любвеобилни. Притесненията ви и персоналните ви проблеми могат да окажат много отрицателно въздействие на работата ви. Колкото и да се пробвате да прикриете това, мъчно ще съумеете да залъжете хората към вас, с които работите всекидневно. Ако някой ви принуди да извършите нещо срещу вашата воля, това може да ви донесе бърза облага, само че в дълготраен проект, последствията могат да бъдат много отрицателни и даже да навлезете във финансова рецесия.

Везни

Ако всеки ден вършиме едни и същи неща, ходите на едни и същи места с вашата половинка, то безспорно ще стигнете до миг, в който да ви липсва неспокойствие и възторг. Направете нещо друго и си позволете да се забавлявате. Това да се преценявате с мнението и желанията на другите може да ви донесе много изгоди в работата. Направете по този начин, че клиентите ви да останат удовлетворени от вашата работа и отново да се върнат при вас. Конфигурацията на планетите през днешния ден, ще ви поддържа да постигнете финансов разцвет. Реализираните планове ще ви донесат положителни облаги, тъй че се насладете на този триумф.

Скорпион

Доверието у колегата ви ще е основно за връзката ви през днешния ден. Съмненията и ревността може да разклатят стабилността на връзките ви и да доведат до непреодолими спорове. Най-важното на този стадий за вас в кариерното ви развиване е да бъдете почтени и отрити с хората, с които работите. Предстои ви огромна смяна засягаща връзката с другите. Изплащането на заеми, задължения и вноски на нещо, което сте купили на лизинг, може да бъде много по-лесно от спомагателните доходи, които ще получите.

Стрелец

Очаквайте удобни моменти за сантиментални диалози в персонален и фамилен проект. Това ще способства до отлично прекарани мигове през този ден. Всички срещи и договаряния с бизнес сътрудници ще вървят безпрепятствено и безпроблемно. Уменията ви да убеждавате хората ще са основни през днешния ден и ще ви донесат доста изгоди в бъдеще от основаните контакти. Нова работа, нови планове или нов офис може да ви отключат доста благоприятни условия да печелите повече пари. Възползвайте се от този късмет да увеличите финансовото си положение.

Козирог

Звездите ще ви дават опцията да споделите своите усеща и страсти с вашата половинка, явно това още повече ще укрепи връзката ви. Навярно ще осъзнаете, че това което ви свързва е само същинската обич. Бъдете възприемчиви и се вслушвайте в препоръките на вашите сътрудници и шефове, без твърдоглавие и несъгласия. Определено ще ви бъдат дадени скъпи препоръки, които да не пренебрегвате. Превръщането на заниманието ви във ваша специалност може да се трансформира в много печеливш бизнес. Не подценявайте гения и уменията си и дайте изява на вашата креативност.

Водолей

Конфигурацията на планетите през днешния ден ще е съвършена за вас и обичаният ви човек. Може да осъществите всяка една фикция и да прекарате една запаметяваща се нощ. От през днешния ден навлизате в двуседмичен интервал, в който ще разговаряте с лекост с вашите сътрудници, клиенти и шефове. Сега е моментът да се докажете като експерт и да пожънете триумфи. Вероятно, през днешния ден ще ви изникнат много изключителни разноски, които ще скапват проектите ви да пазарувате някои неща, които сте си харесали като облекла, обувки, аксесоари или козметика.

Риби

Днес, може да сте настроени за завършения и буйни преживявания. Послушайте гласът на сърцето си и се отдайте на възприятията, а не на разсъдъка си. Трудностите в връзката с сътрудниците ви може да ви навлече куп проблеми. За да не изпадате в гневни прояви и люти разногласия, ще би трябвало да потиснете експанзията и непримиримостта си. Добре ще е да увеличите вноската по спестяванията ви или погасяването на заеми, с цел да се освободите по-бързо от задълженията си. На цената на малко повече ограничения, по-бързо ще стигнете до финансова независимост.

*Това са систематизирани прогнози, основани на вашия лунен знак. А не персонализирани прогнози!

Хороскопът е направен от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР