Овен и ОвенДвойна доза от страстСтатистическите данни твърдят, че процентът

...
Овен и ОвенДвойна доза от страстСтатистическите данни твърдят, че процентът
Коментари Харесай

Кой с кого си подхожда

Овен и Овен

Двойна доза от пристрастеност

Статистическите данни настояват, че процентът на разводи в фамилиите, състоящи се от двама Овни, е много невисок. На пръв взор това може да наподобява необичайно, тъй като Овен и Овен е съюз сред двама егоистични и прекомерно уверени в себе си и в правотата си, много упорити хора. Но в случай че си припомните, че двамата си наподобяват, ще стане ясно, че умеенето да схващат колегата им оказва помощ да запазят баланс.

Здравината на връзките сред Овен и овен се ревизира с години – в случай че съумеят да се задържат един до друг няколко години, значи съюзът им е блажен от небесата и надали нещо ще го унищожи. Началният етап обаче е спорен – всеки има лични цели, към които се стреми с всички сили. Добре ще бъде, в случай че съответстват. Ако не – челните конфликти са неизбежни.

Благодарение на това, че тези двамата умеят да трансформират силата си в пристрастеност, в секса те имат отлична съгласуемост. И двамата обичат чувствените наслаждения, и двамата обичат да опитват. Нажежаването на пристрастеностите може да утихне единствено в случай че единият от сътрудниците стартира да се съмнява в искреността на възприятията на другия.

Тайната на тяхната съгласуемост

Съвместимостта сред Овен и Овен се крие в сходството на характерите – всеки от тях прелестно схваща претекстовете и възприятията на другия. Но това подобие може да им попречи да основат постоянни връзки.

И двамата са влюбчиви и постоянно придават на обекта на своята пристрастеност несъществуващи достолепия. Ако водовъртежът от пристрастеност към този момент ви е завлякъл, спрете за секунда и помислете не бързате ли прекомерно да развивате връзки със едва прочут човек, в случай че в това време у дома ви чака някой в действителност непосредствен.

За да избегнете страданието на разочарованието, е належащо да укротявате своята пристрастеност и да не се увличате по всички евентуално сантиментални връзки. Особено е належащо да отчитате естествената податливост към ревнивост на вашия сътрудник. Нали и вие сте същите!

Овен и Телец

Заедно е комплицирано, настрана – невероятно

Странни са фантазиите на Съдбата – да запознае Овен и Телец. Техните връзки са толкоз спорни, че ехото от любовните им борби се чуват надалече. На тази двойка сполучливо може да й се лепне определението „ твърдоглав и още по-упорит ”.

И Овенът, и Телецът имат лично мнение. Но енергичният Овен е много по-находчив от бавния си сътрудник и се старае във всичко да го изпревари. Което, естествено, не може да се хареса на не по-малко честолюбивия Телец. Дълги години взаимният им живот може да припомня на съревнование. Определено ще има на какво да научат внуците си.

А внуците им може да са доста, защото Овен и Телец имат идеална полова съгласуемост. Може да се каже, че тъкмо необузданият секс ще крепи тази двойка от раздор в ранния етап на връзките. С времето пристрастеностите малко ще утихнат, само че непрекъснатото съревнование ще върти един непрекъснат хазарт, който много ефикасно ще движи тези двамата напред.

Тайната на тяхната съгласуемост

Съвместимостта сред Овен и Телец би била още по-добра, в случай че можеха да преодолеят естествения си дебелоглав. Има няколко съвета, чието следване ще им открие пътя към светлото взаимно бъдеще.

Овенът е добре от време на време да понижава темпото на своя живот. Тичайки прекомерно напред, той може да се откъсне от обичания си Телец и да не откри противоположен път. А без Телеца животът на Овена ще загуби очарованието си. Овенът се прекланя пред хубостта, изяществото и възприятието за жанр на своя ленив сътрудник.

Телецът би трябвало да се учи на еластичност. Твоят сътрудник обича да вре носа си в облаците, а ти все се опитваш да му припомняш закона за гравитацията. Не ти ли идва мислено, че можеш да научиш доста нови неща, в случай че и ти се откъснеш от земята и полетиш дружно с него?

 

Овен и Близнаци

Хайде, догони ме!

Овен и Близнаци са много положително астрологично комбиниране. Независимо че в профил техните взаимоотношения наподобяват на боксова среща, и двамата знаят, че всичките им конфликти не са нищо повече от раздвижващо кръвта загряване. Двата знака се отнасят леко към живота и това им оказва помощ да преодоляват доста компликации. Въпреки че те живеят в разнообразни ритми – Овенът малко изпреварва Близнака, техните характери се допълват. Променливата природа на Близнака е способна да обезпечи на Овена толкоз нужната му промяна на усещанията.

Проблеми може да зародят от това, че и Овенът, и Близнакът обичат да пръскат своето обаяние наляво и надясно. Но в случай че на Близнака му е непознато възприятието за ревнивост, то собственическите обноски на Овена може да станат причина за съществени различия.

В секса съвместимостта им е прелестна – тяхната разкрепостеност и пристрастеност са способни да повдигнат пара надалеч отвън рамките на спалнята. Освободеното им поведение на публични места постоянно става причина за пораждане на пикантни обстановки.

Тайната на тяхната съгласуемост

Благодарение на това, че Овенът и Близнакът имат добра съгласуемост, те имат обилни шансове да отгледат общи внуци. Вярно, за това е по-добре да следват някои елементарни препоръки:

Добре е Овенът от време на време да оставя ръководството в ръцете на Близнака. Ако този въздушен знак престане да усеща, че е на кормилото, го превзема нерешителност и го наляга меланхолия, които мощно се отразяват на лекия му темперамент.

Близнако, при всичкото ти увлечение към самостоятелност и любовта ти към общуването, в никакъв случай не предизвиквай ревността на Овена. Дори в случай че ти следва почтен настоятелен диалог с представители на противоположния пол, не бързай да информираш за това твоята половинка. Това е от ония случаи, в които да премълчиш, не значи да излъжеш.

Овен и Рак

Всичко е окей, но…

Овен и Рак имат доста общо и в прочувствен, и в полов, и в интелектуален проект. Но с цел да гребнат медец от буренцето на любовните връзки, им следва да извадят не една муха оттова. Проблемът във взаимоотношенията им е единствено един, само че ето какъв – двамата имат безусловно разнообразни житейски възгледи. Понякога може да наподобява, че любовта подло си е избрала за жертви представители на разнообразни цивилизации.

Освен това Овенът и Ракът имат разнообразни кръгове на другарство. Това води до такава степен, че всеки от тях е заставен или да свие своя кръг, или да си вижда приятелите независимо. Което единствено по себе си не се харесва на неговата половинка.

В секса двамата имат добра съгласуемост, само че и възгледите им за интимните връзки са разнообразни. Сантименталният Рак се стреми първо към духовно единство. И по тази причина недоумява закъде толкоз бърза пламенният Овен. А Ракът почва да се стреми към брак по-рано от дезорганизирания си сътрудник и тук е ред на Овена да се чуди на прибързаността на своята половинка.

Тайната на тяхната съгласуемост

За да стане съвместимостта сред Рака и Овена не просто добра, а отлична, следва им да се научат да лавират в океана от страсти един на различен.

Овенът ще би трябвало да се учи на въздържаност – сензитивният Рак се изумява и огорчава от маниера му да приказва прекомерно високо, да жестикулира прекомерно необятно и да се смее прекомерно намерено.

Ракът на собствен ред би трябвало да развива успокоение: неговата податливост към чести смени на настроенията обезкуражава Овена. Последният избира да вижда до себе си жизнерадостно творение, а не постоянно печално и несигурно в себе си създание, каквото Ракът от време на време може да наподобява.

Ако още в първите дни на запознанството съумеете да преодолеете тези компликации, пред вас се обрисуват дълги години на несъмнено благополучие.

Овен и Лъв

Гори, гори, с цел да не угаснеш

Мнозина астролози назовават изумителен съюза сред Овен и Лъв. Независимо от компликациите, които чакат двамата влюбени представители на огнени знаци, те могат да построят не просто положителни, а идеални връзки. В тази двойка всичко е в обилие – емоционалност, сила, възторг и динамичност.

Овенът подарява Лъва със своята целенасоченост, а Лъвът озарява Овена с оптимизъм и наслада. Независимо че и Овенът, и Лъвът принадлежат към огнената буря, техният жар е друг. Войнственият Марс придава на Овена обаяние и непредсказуемост, които вземат акъла на Лъва. А топлото Слънце надарява своите царствени чеда с благотворителност и милосърдие, които просто са наложителни в общуването с Овена.

Колкото до секса, то тук съвместимостта им е превъзходна. Фантазиите им нямат лимит, а капацитетът на двамата напряко извира. Чудно ли е тогава, че двамата прекарват в спалнята толкоз доста време? Това е изключително значимо след бурно помирение след не по-малко прочувствен скандал.

Тайната на тяхната съгласуемост

Между Овена и Лъва съвместимостта е от вида, който може да се назова супердинамичен. Трайните връзки може и да не устоят такова нажежаване, по тази причина и двамата би трябвало да се научат да дават заден ход.

Овньо, самичък разбираш, че сътрудник като обичания ти Лъв няма да намериш. Тогава за какво ти е да нараняваш неговото себелюбие, стараейки се настойчиво да отстояваш твоята справедливост? Направи компромис, кажи му няколко приятни думи и измененията във властния му темперамент ще те изненадат прелестно.

Лъве, ти се цар на Зодиака по рождение. Не ти ли стига това? Нужно ли е да отстояваш позициите си с главата напред, рискувайки да нанесеш морални провали на колегата си?

Уважавайте се взаимно и се старайте да си вършиме отстъпки. Такъв жанр на държание е залог за дългото ви взаимно благополучие.

Овен и Дева

Изключителните тънкости на любовта

Овенът и Девата са прекомерно разнообразни, с цел да може да се чака, че от тяхното запознанство ще излезе пълностоен и нескончаем разказ. Но в случай че любовта им е завъртяла главите, няма да им е елементарно. Затова е добре и двамата да положат малко старания за укрепване на връзката и по-късно да жънат великодушните плодове на взаимната обич.

От първия ден на запознанството Овенът рискува да си навлече неодобрението на Девата било поради своята неорганизираност, било тъй като закъснява за срещи, които самичък е определил, било за нещо друго. Тия неща никак не са по усета на педантичната Дева. Но тя надали ще му извади незабавно червен картон, защото този напорист човек мощно я притегля. По-скоро Девата ще се опита да превъзпита Овена, като счита наивно, че с такт и самообладание може да получи позитивни резултати.

Овенът и Девата живеят на толкоз разнообразни ритми, че единственият метод да се отърсят от взаимните си искания е да открият свободен график на другарство. Например след 1-2 дни, прекарани дружно, да се отделят за ден-два един от различен. За това време Девата ще успее да въдвори ред в мислите си, а Овенът – да се натича на воля.

В секса съгласуемост сред двамата настава тогава, когато се научат да се доверяват изцяло един на различен. Страстният Овен е кадърен да пробуди в практичната, само че доста чувствена Дева такива бурни пристрастености, каквито и тя самата не чака от себе си.

Тайната на тяхната съгласуемост

Съвместимостта в тази двойка е нестабилна. И то тъй като и двамата имат към своя сътрудник прекомерно доста условия.

Овньо, твоята Дева не може да тича след теб, тя избира да си съблюдава нейния ред. Защо не се спреш за малко, с цел да можеш да се наслаждаваш с цялостни сили на грижата и уюта, които ти подарява твоята половинка?

Дево, още ли не си схванала, че няма да превъзпиташ твоя Овен? Вместо да го критикуваш, по-добре се вгледай в неговите достолепия. Той ги има премного.

Овен и Везни

Ваканционен разказ за цялостен живот

Отношенията сред Овена и Везните стартира леко и ненатрапчиво. Те може да се срещнат на някоя колекция или по време на отпуск. Симпатиите пораждат незабавно, след тях следват пристрастеностите и нито един от двамата не строи проекти за бъдещето. Вероятно тъкмо по тази причина доста къси романи сред представителите на тези знаци прерастват в съществени усеща. Просто тези двамата може да не схванат незабавно, че са хлътнали съществено до уши.

Овен и Везни имат нелоши шансове да построят постоянни връзки. Техните знаци заемат противоположни позиции в Зодиака, а това значи, че силата на взаимно привличане е учредена на единството на противоположностите. Независимо от това, че на Везната може да не й е по усета импулсивността на Овена, тя ще откри в себе си сили да елементарни доста от безумията на огнения си обичан. Точно по същия метод се уравновесяват любвеобилността и любовта към флирта, присъщи на Овена, и верността, присъща за Везната.

В леглото обаче съвместимостта им е превъзходна. Везната има лек темперамент, който е подобен и в леглото. Затова на неуморния й сътрудник няма да му е доста мъчно да я „ подтикне ” към някое еротично безумство.

Тайната на тяхната съгласуемост

Овен и Везни може да се съвместят сносно, само че за това ще би трябвало да се борят. Ако всеки от тях направи въпреки и дребна стъпка към другия, възможностите за триумф нарастват в пъти. Тук е належащо взаимно съгласие. Само 5 минути угриженост за половинката дневно и ще разкривате нови прелестни страни на колегата.

Овенът, с присъщата му активност, основава към себе си доста вятър и звук. Това не е доста по усета на деликатната Везна. Овньо, укроти малко своя жар и нежната признателност на Везната няма да те остави да чакаш.

Везна, не затваряй очи, когато ти се коства, че твоят огнен Овен гори прекомерно мощно, тъй като той ще те надари с най-незабравими усещания, които ще се трансфорат в красиви мемоари.

Овен и Скорпион

Като на война

Когато се срещат децата на Марс – Овен и Скорпион, за останалите в тъдява остава малко място. И двамата са надарени с огромно самолюбие, и двамата се стремят към реализиране на задачите си, и двамата не са привикнали да отстъпват. Докато посоките на придвижването им съответстват, всичко е прелестно – тази двойка е способна да отстрани планини от своя път. Но в случай че у тях се появят аргументи да насочат силата си един против различен, не чакайте благосклонност. И не стойте наоколо.

И въпреки всичко връзката сред Овен и Скорпион може да даде богати плодове. Те могат да основат положително семейство и да си народят прелестни деца, ако… Тези „ в случай че ” са толкоз доста, че надали може да се гадае бъдещето.

Единственото, което може да се каже сигурно, това е, че в секса двамата имат идеална съгласуемост. Стремежът им да се окажат в едно легло е толкоз огромен, че даже с всички сили да се пробват да запазят платонични връзки, нищо няма да излезе от това. Тяхната пристрастеност е толкоз мощна, че близостта сред тези знаци припомня по-скоро полесражение, в сравнение с мелодрама.

Тайната на тяхната съгласуемост

Може да има, допустима за Овена и Скорпиона, съгласуемост и живот, цялостен с взаимно почитание и деликатност. За това двамата би трябвало да се научат да възприемат връзката си като игра в един тим, а не като съревнование.

Овните в никакъв случай не трябва да не помнят за мъчителната ревнивост на Скорпиона и да не обявяват многочислените си безобидни и не толкоз безобидни контакти с представители на противоположния пол.

Скорпионът на собствен ред би трябвало да се научи да приема своя сътрудник подобен, какъвто си е. Постоянните упреци и рецензията не са тласъкът, който е необходим на огнения знак. Искаш ли, Скорпионе, да промениш половинката към положително? По-често го хвали и единствено по мъничко го нервира: Овенът би трябвало да усеща непрекъснатия тласък на завоеванието.

Овен и Стрелец

Забележително, напряко прелестно!

Когато се срещат два огнени знака, чакайте огромен пламък. В случая с Овен и Стрелец това изказване е повече от правилно. Всеки от тях се нуждае от свободен, самостоятелен и самодостатъчен сътрудник, който няма да лимитира свободата на другия. И не щеш ли се намират! Нужно ли е тогава да споделяме, че единствено подобен съюз на свободни персони може да стане същински постоянен? На пътя на тяхното благополучие има единствено едно затруднение – неспособността да си вършат компромиси. Ако усвоят тази просвета, то щастието им няма да има лимит.

Много са нещата, които сплотяват Стрелеца и Овена – първият обича въодушевено да споделя за своите проекти или странствания, а вторият умее възторжено да слуша. И двамата елементарно се палят и въобще не робуват на битови несгоди. Дори сами може да не виждат, че от първата им среща са минали доста години и на вратата им чука златната женитба.

В спалнята тази двойка има фантастична съгласуемост. Палавият и разкрепостен Стрелец елементарно ще „ разсъни ” буйния си сътрудник за многочислени пикантни опити.

Тайната на тяхната съгласуемост

След като към този момент казахме, че Овен и Стрелец имат отлична съгласуемост, от какво тогава може да се притесняват? Първо, двамата може да се натъкнат на финансови клопки. В тази двойка най-малко единият би трябвало сносно да заработва, другояче свободният им живот ще се трансформира в дребни препирни за пари.

Струва си Овенът по-често да загатва какъв брой цени и обича Стрелеца. Това ще помогне за подсилване на връзката и ще стане залог за това, че Стрелецът ще изиска да се завърне у дома от следващото си странствуване.

Стрелецът не трябва да не помни, че въпреки сътрудникът му да цени личната си независимост, към своята половинка той се отнася с ревнивост. Не се заигравай с възприятията му, Стрелецо, и не предизвиквай подозрения в любовта. Може и да се страхуваш от самопризнания, само че нежните думи са толкоз нужни на твоя Овен!

Овен и Козирог

Любовно замайване

Сложно, ох, доста комплицирано се съчетават огнени и земни знаци. Но по някакви аргументи Овенът и Козирогът не помнят за това, опиянени от завладелите ги усеща. Околните единствено ще повдигат плещи с неразбиране, до момента в който гледат по какъв начин постоянно съсредоточеният и решително насочен към бъдещето Козирог радостно се хили над безгрижните смешки на Овена и черпи многочислените му другари с бира и ядки, въпреки че на идващия ден е на работа.

Тайната на такава обвързаност е елементарна: всеки от двамата открива в другия нови, непознати му до този миг страни от живота. И това странствуване в непознатия свят се оказва толкоз увлекателно, че и двамата не помнят за всичко на света и за това какви са били досега, в който са се срещнали.

Уви, опитът демонстрира, че това е единствено краткотрайно лудост – когато от очите им падне мъглата на пристрастеността, и двамата стигат до извода, че взаимният им живот е неосъществим. Дори без значение от забележителната им съгласуемост в секса – огнената пристрастеност на Овена разбужда прикрито в дълбините на козирожката душа сластолюбие.

Тайната на тяхната съгласуемост

Но не трябва да се вършат прибързани заключения, че съвместимостта сред Козирог и Овен е толкоз неприятна, че няма шансове за трайни връзки. Взаимната обич ще им помогне да преодолеят доста.

Овенът по-често би трябвало да се стопира вкъщи и да си приказва със своя Козирог – на него му е належащо време, с цел да допусне колегата си по-близо. И тогава, когато стартира да му се доверява, той ще утрои старания, с цел да построи нежни и откровени връзки.

Козирогът ще би трябвало да свикне с това, че е невероятно да превъзпита Овена. И че тази безгрижна веселба, несериозност и отвращение да строи проекти за бъдещето ще ги бъде постоянно. Представяш ли си нещо сходно, Козироже? Няма нищо ужасно. Овенът е оня лек ветрец, който ти дава опция да дишаш с цялостни гърди. Не го ограничавай!

Овен и Водолей

Любов до края

Да си напомним оная истина, че от любовта до ненавистта има единствено една крачка. А в тази ситуация с Овена и Водолея въобще няма такава крачка. Тяхната обич е толкоз остра, че те са подготвени да се раздерат един различен в ентусиазъм на пристрастеност. Страшно ли ви се вижда? За другите може и да е по този начин, само че не и за тях. Двамата прелестно схващат какво се случва с тях. Интуиция и разсъдък имат задоволително, че да плануват евентуалните последици. И все пак изхвърлянето на адреналин е толкоз мощно, че е невероятно да се откажат от атракцията, наречена „ обич сред Водолей и Овен ”.

На влюбения Овен му се коства, че е разкрил съвършен сътрудник – самостоятелен, целенасочен и прелъстителен. А Водолеят, който в нищо не признава правила, не може да устои пред нетрадиционната природа на Овена.

Благодарение на огнения характер на Овена и отличния капацитет на Водолея техният съкровен живот ще се развива блестящо и разнообразно. Богатата фикция подсигурява и на двамата полова съгласуемост за дълги години – те постоянно ще имат чувството, че са се срещнали едвам през вчерашния ден.

Тайната на тяхната съгласуемост

И по този начин, добра или неприятна е съвместимостта сред Водолей и Овен? Ако се научат да сдържат пристрастеностите си и останат цели и невредими преди сватбата, то е подходящо съвместимостта им да се назова превъзходна. Малко са знаците, които имат толкоз шансове да доживеят до дълбока напреднала възраст в обич, единодушие и безгранични полови баталии.

Овенът единствено би трябвало да се научи да не дави Водолея със своите страсти – въздушният знак по всякакъв начин се старае да заобикаля привързаности.

Водолеят ще постъпи добре, в случай че се научи умерено да реагира на прочувствените прояви на своя сътрудник. А с времето ще успее даже да не го предизвика. Помни, че на Овена са му нужни словесни потвърждения на твоите усеща.

Овен и Риби

Контрастен душ за влюбени

Как влюбеният в искреността Овен е съумял да се влюби в Рибата? Не може да се чака двамата да разкрият истината – между тях те ще си приказват, че не могат един без различен, а пред хората могат да изпепелят своя сътрудник. Или противоположното – може да настояват, че няма и помен от обич сред тях, а в действителност да горят изпепеляващи усеща. Но не бързайте да обвинявате Овена и Рибата в неистина. Работата е там, че те самите надали са наясно с възприятията си.

Двамата са очаровани и покорени един от различен. Привличат се неудържимо, само че не могат да си затворят очите за взаимните дефекти. Ето ви прочувствен контрастност – обичам го, само че не го одобрявам. Овенът, постоянно сигурен в триумфа, самоуверено вървящ напред, не може да разбере депресивните възгледи на Рибата. А на огнения знак не му е по душа навика на водоплаващите да се жалват от всичко и всички, както и от многочислените дефекти на Овена. Но в името на любовта тези двамата би трябвало да се потрудят. И по-точно Рибата, тъй като Овенът доста мъчно прави отстъпки.

Иначе чувствената съгласуемост сред Рибите и Овена не провокира никакви подозрения. Напористостта на Овена чудесно се съчетава със устрема на Рибата да се подчинява и да доставя наслаждение.

Тайната на тяхната съгласуемост

Както беше упоменато, каква ще бъде съвместимостта сред Рибите и Овена, зависи от способността на двамата на взаимни отстъпки. Надеждите на всички са към меката и уравновесена Рибка.

Драги Овньо, сигурни сме, че ти е добре в обятията на Рибата и си сигурен, че постоянно те обичат и чакат. Нима тази наслада не заслужава да бъдеш малко по-сдържан?

Рибке, следва ти нелека задача – да укротяваш огнен и доста твърдоглав звяр. Ще ти разкрием елементарна загадка: Овенът ще се опитоми самичък, в случай че види, че приемаш тираничните му прояви с героично успокоение.

Инфо: http://megavselena.bg


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР