Отворени актьорски уъркшопи с актьора Димитър Маринов, насочени към актьори

...
Отворени актьорски уъркшопи с актьора Димитър Маринов, насочени към актьори
Коментари Харесай

Актьорът Димитър Маринов ще проведе уъркшопи за млади артисти

Отворени актьорски уъркшопи с артиста Димитър Маринов, ориентирани към артисти и студенти от актьорските специалности, ще се проведат на 1 април в Народен спектакъл „ Иван Вазов ".

От 11:00 ч. ще стартира уъркшоп на тематика „ Какво е кино кастинг, подготовка на артиста за кастинг ", по време на който Димитър Маринов ще показа с младите артисти своя дълготраен опит в България и по света.

В 13:00 ч. ще се организира и вторият уъркшоп, който ще бъде на тематика „ Кино и телевизионните промишлености в Съединени американски щати, сътрудници и мениджъри ". По време на него артистът ще показа разнообразни кастинг организации, студия и кастинг режисьори.

Достъпът на всички, искащи да се включат в уъркшопите, ще бъде след авансово записване /имена и номер за връзка/ на имейл [email protected] до 31 март, включително

Големият пробив на Димитър Маринов в киното е с кино лентата „ Зелената книга " на режисьора Питър Фарели. В този филм партнира на Виго Мортенсен и Махершала Али. Филмът получава над 10 награди, в това число премията Оскар за най-хубав филм и „ Златен глобус " за най-хубав сюжет. Тази есен Маринов ще показа своите авторски книги, ориентирани към образованието по актьорско майсторство, другите типове актьорски тренинг и съпоставения на актьорските способи в киното и театъра.

Събитието е част от Софийския сценичен салон и се реализира с поддръжката на Столичната община и Министерство на културата, Национален фонд „ Култура " по стратегия „ Създаване " - 2023.

Основни сътрудници са Благотворителната стратегия на българските добродетели на Група ГЕОТЕХМИН, Първа капиталова банка, Филип Морис - България, NESCAFÉ® Dolce Gusto.

Провеждането на събитията се осъществя и с поддръжката на Народен спектакъл „ Иван Вазов ", Столичен куклен спектакъл, Nоuhau Salon, Hill Clinic, Тандем, Brestovitsa Winery, Dewar`s, Vodka Nemiroff, бира „ Стара София ", MSM.

Медийни сътрудници са Българската национална телевизия, Българска телеграфна агенция, БГ Радио, artSofia, Dir.bg, Impressio.bg, Въпреки, Литературен вестник, СценаАрт, 7 Arts, Art Portal News.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР