Отстраняването на Гигант (Съединение) спаси наставника на ЦСКА Саша Илич

...
Отстраняването на Гигант (Съединение) спаси наставника на ЦСКА Саша Илич
Коментари Харесай

За щастие на Илич, кошмарът Лозница не се повтори

Отстраняването на Гигант (Съединение) избави наставника на ЦСКА Саша Илич от ново ранно и изненадващо отпадане от шампионата за Купата. Досега в нежната треньорска кариера на експерта наподобява, че точно тази конкуренция е слабото му място, като в шампионата реализира надалеч по-добри резултати, а през лятото бе близо и до това да класира " алените " за груповата фаза на Лигата на конференциите.

Срещата в Съединение бе едвам втора за Илич като ментор в шампионата за национална купа, а първата се организира на 27 октомври предходната година. Тогава с Чукарички, който младият експерт изведе до трета позиция в края на постоянния шампионат, той гостува на средняка във втора сръбска дивизия Лозница.

Изненадващо домакините повеждат в 31-ата минута, а Илич още веднъж, както и в Съединение, реагира още на почивката с няколко промени. До средата на втората част той употребява правото си на всички 5 рокади, само че те по този начин и не дават резултат и дуелът приключва 1:0.

Така Лозница създава най-голямата изненада на първия кръг в шампионата за купата на Сърбия и реализира това, което в събота Гигант не съумя - отстранява отбора, воден от Саша Илич, написа " Тема Спорт ".
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР