Отново се събраха. Саня Борисова и Ники Илиев отдавна са

...
Отново се събраха. Саня Борисова и Ники Илиев отдавна са
Коментари Харесай

Бомба: Саня Борисова проговори за възродените отношения с Ники Илиев и за секса!

Отново се събраха. Саня Борисова и Ники Илиев от дълго време са разведени, само че истината е, че никой от тях не съумя да си откри половинка през всички тези " сингъл " години. Стигна се до такава степен, че да нарочат и Саня за предходна на други бряг като сестра й, която си призна желанията от дълго време.

Ники Илиев също не се обвърза с никоя, а всички клюки за негови интимни партньорки след развода, се оказаха неистина. Е, по тази причина и няма нищо чудно, че със Саня отново откриха път един към различен, може би към този момент по-опитни и " пораснали "...

Както знаем, Ники взе участие като артист в новия филм на Борисова, а тя е режисьор. Малко са си сменили функциите, само че се усещат добре в това предизвикателство, призна Саня и добави, че първоначално са прехвърчали искри, само че всичко се е уталожило бързо.

" Имаше някакво напрежение първоначално, което е обикновено. А и сексът в никакъв случай не е просто секс, постоянно има някакви последствия - било то приятни, или не. Всъщност той е доста значим, това обединение с колегата е сила и по тази причина е извънредно неправилно да го вършим безсистемно и просто по този начин ", споделя Саня, само че не изяснява дали приказва единствено за кино лентата си, който третира тази тематика, или и за връзката си с Илиев.

Инфо: Crimesbg.com

Тагове: Саня Борисова Ники Илиев Саня Борисова и Ники Илиев
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР