Отново нападнати униформени в ромска махала след сигнал за силна

...
Отново нападнати униформени в ромска махала след сигнал за силна
Коментари Харесай

20 души са арестувани след нападението над униформени в Ботевградско

Отново нападнати униформени в ромска махала след сигнал за мощна музика. Случаят е от Врачеш. Наложило се служителите на реда да стрелят предупредително, 20 души бяха задържани за непокорство на полицейско предписание.

Врачеш, Ботевград

Екшънът се разиграл на улица „ Оборище ". Там на номер 14 са регистрирани 250 души. Снощи към 22.30 часа след сигнал за мощна музика на място дошъл екип на жандармерията от четирима чиновници. 35-годишен мъж отказал да даде персоналната си карта за инспекция и блъснал единия от чиновниците на реда на земята.

Униформените пробвали да го арестуват, само че в същото време се натрупала навалица от 20 -30 души, които попречили на жандармеристите да изпълнят отговорностите си. Един от служителите на реда стрелял във въздуха с пушка-помпа, а различен употребявал пикантен спрей за разпространяване на тълпата.
Той пийнал, не дава да му се изяснявам. Аз отивам да докарам персоналната карта, те не се изясняват, поставят белезниците и " на земята, на земята ", махайте се, бам, бам. Като кучета ни пребиха, като кучета.
Днес постройката на полицията в Ботевград бе обкръжена от роднините на арестуваните. Те настояват, че мъж от ромската махала на име Олег е бил прострелян от служителите на реда и има две рани. Заместник -директорът на Областната дирекция на вътрешните работи Юри Николов изрично отхвърли да е стреляно по хора.

Юри Николов - зам. шеф на Областната дирекция на вътрешните работи - С цел недопускане застрашаване на живота и здравето на чиновниците, както и за респектиране е създаден сигнален изстрел във въздуха с пушка вид помпа с гумен патрон, което се води помощно средство.
Арестувани са 20 души. На единия от арестуваните са повдигнати две обвинявания - за безчинство и непокорство на полицейско предписание. Той е с мярка за задържане 72 часа. На останалите са формирани актове.
 Полицията в Ботевград задържа 12 души след сигнал за мощна музика Полицията в Ботевград задържа 12 души след сигнал за мощна музика
В ареста на РУ-Ботевград са арестувани 12 души за оказана опозиция и непокорство по отношение на полицейски чиновници, оповестиха от Министерство на вътрешните работи. Снощи към 22.30 ч. еки...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР