Отново начело на поредната част от The One Show, Роман

...
Отново начело на поредната част от The One Show, Роман
Коментари Харесай

Студиото на The One Show на BBC в истерия, тъй като Роман Кемп предприема нахален удар срещу госта

Отново отпред на следващата част от The One Show, Роман Кемп остави сътрудниците си и екипа си по шевове след смешка за Калъм Скот Любовта на Хауелс към Кийн.

25-годишният артист беше на снимачната площадка на програмата BBC One този петък, 17 май 2024 година, дружно с сътрудника си от театъра Доминик Уест, с който се появява в драмата на Артър Милър A View From the Мостът на Уес Енд и беше учуден да показа светлината на прожекторите с Том Чаплин и Ричард Хюз от Кийн, които разговаряха с Роман и сътрудника му Алекс Джоунс.

Но до момента в който двамата честваха 20-ата годишнина от дебютния си студиен албум Hopes and Fears, Калъм сбъдна фантазията си да се срещне персонално с Кийн, което го остави в благоговение, защото той даде да се разбере, че е „ мега почитател. "

Нахалният Роман не можа да се сдържи по-късно, когато разгласи, че Том и Ричард ще би трябвало да дават отговор на въпроси от почитатели и фенове вкъщи, употребявайки това като опция да кимне игриво на звездата от „ Грях е “. „ Получихме толко...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР