Отлична възможност се открива пред клиентите на 8888.bg да използват

...
Отлична възможност се открива пред клиентите на 8888.bg да използват
Коментари Харесай

Чудесен шанс за 8888 бонус на Валенсия – Севиля

Отлична опция се открива пред клиентите на 8888.bg да употребяват своя бонус в платоформата, като този четвъртък един против различен излизат тимовете на Валенсия и Севиля в следващия кръг на испанската Ла Лига.

„ Прилепите “ посреща андалусийци в конфликта им от 22-ия кръг на шампионата, а е късмет да се възползвате от отлични коефициенти за
залог в букмейкъра.

Успех на Валенсия е оценен на 3.25, а подобен за гостите от Севиля – на 2.37. Въпреки огромната разлика в позициите на двата тима в класирането, ставките за краен излаз от дуела са изкушаващо високи и това несъмнено ще донесе много облаги на почитателите, които решат да се възползват от опцията.

Валенсия стартира сезона отчайващо, само че в последните няколко срещи повъзвърна формата си. Те победиха поредно Леванте, Елче и Селта, само че постоянно с по един гол разлика, като играта им в мачовете беше на приливи и отливи. Това ги изкачи до десетото място в таблицата на четири точки от „ Зона Европа “ където е Барселона.

В същото време Севиля е една от изненадите на сезона в Ла Лига, като досега не изпуска второто място зад откъсналия се напред Реал Мадрид. Момчетата на Хулен Лопатеги нямат проваляне в последните си пет мача, като в тях записаха четири триумфа и единствено едно тъждество, което пристигна против Барселона и то с човек по-малко за севилци.

Статистиката на Валенсия в последния месец може да заблуди някои почитатели, само че формата от началото на сезона и силата на състава, дава несъмнено преимущество на Севиля за крайния триумф. Червено-белите ще са пределно стимулирани да приближат единствено на две точки, а това ще отвори необятно и борбата за купата в Испания.

Коефициентът на 8888.bg пък е повече от отличен за игра, а техният
бонус може да разреши и по-голяма сума при залога. Ако пък някой търси още по-голяма сигурност при залога си, ставката за двоен късмет Х/2 също е отлична – 1.33.

Още от ФУТБОЛ СВЯТ:

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР