Откриването на офис на Isystems Group в Кипър е важен

...
Откриването на офис на Isystems Group в Кипър е важен
Коментари Харесай

Isystems Group навлиза на пазара в Кипър


„ Откриването на офис на Isystems Group в Кипър е значим стадий в световната тактика за разгръщане на компанията ”, съобщи Боян Мартинов, част от борда на шефовете
(снимка: Isystems Group)

Eдна от водещите компании в България в региона на внедряването на софтуерни решения за бизнеса излиза на нов пазар. Isystems Group отваря офис в Кипър, откакто към този момент разполага с офиси в България, Албания, Турция, Румъния и Белгия. Компанията ускорява също наличието си в Гърция и Малта.

Официалното разкриване на новата офис локация се случи по време на тържествено събитие с посетители, както от екипа на Isystems Group, по този начин и от представители на организации, дългогодишни сътрудници на компанията от бранша на високите технологии.

„ Откриването на офис на Isystems Group в Кипър е значим стадий в световната тактика за разгръщане на компанията, който ни нарежда като катализатор за софтуерни нововъведения и високи бизнес достижения в района ”, съобщи Боян Мартинов, част от борда на шефовете.
още по темата
Isystems Group ще придвижи опита си от работата със стотици интернационалните компании в интерес на кипърския пазар, добави той и акцентира, че разширението на бизнеса се случва в сложни времена за ИТ бранша.

„ С богатото си историческо завещание, природа, просвета и динамична бизнес среда, Кипър дава идеална опция за развиването на бизнеса ни. Осъзнаваме големия капацитет, който страната има, както в стопански, по този начин и в културен проект ”, сподели Маринос Ангелидис, изпълнителен шеф на Isystems за Кипър.

В панелна полемика, модерирана от Ангелидис, се включиха бизнес водачи от KPMG, Microsoft, CTC, VLM, Кипърската Търговска камара и други, които обмениха опит и отзиви по отношение на цифровата промяна, софтуерните достижения, бизнес тактиките и динамичността на кипърския пазар.

Isystems Group работи на пазара от 20 години, като специализира в планиране, внедряване и поддръжка на бизнес софтуерни приложения за компании от разнообразни промишлености, основани на Microsoft Dynamics 365.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР