Откакто кораб се удари в моста Франсис Скот Кий в

...
Откакто кораб се удари в моста Франсис Скот Кий в
Коментари Харесай

Вижте нашето отразяване на срутения мост в Мериленд

Откакто транспортен съд се удари в моста Франсис Скот Кий в Балтимор рано в понеделник и го срина, събитията се развиват бързо. А безредната сага към момента се развива.

Ето някои основни истории на Асошиейтед прес, които дружно могат да ви срещнат с историята до момента и какво се е случило. Ще прибавим към този лист с истории в идващите часове и дни, в случай че събитията го наложат.
___

Започнете да наваксвате с „ главната лента “ в сряда, както AP назовава главната вест, обвързвана със събитие. Тази история преглежда следствието на бедствието и къде води управляващите. „ Изглеждаше като нещо от екшън филм. “ Разберете какво се случи в тази история от първия ден за сриването и непосредствените последствия от него. Следвайте актуализациите онлайн в този блог онлайн на AP, който стартира малко след бедствието и продължава в този момент. Гледайте момента, в който мостът падна в това видео. Какво се случи, за какво и друга значима информация: Бързо се информирайте в този обяснител какво знаем и какво не знае...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР