Откакто има граници и КПП-та, но не през зелена граница,

...
Откакто има граници и КПП-та, но не през зелена граница,
Коментари Харесай

Проф. Радулов: Генезисът на каналите през границата е на ДС

Откакто има граници и КПП-та, само че не през зелена граница, това разрешава на разнообразни хора да употребяват контрабандните канали. Просто разнообразни хора в друго време развиват противозаконната си незаконна активност. Такива канали има още от времето на Държавна сигурност и на всички места, където има канали, през тях минава всичко – дрога, цигари, стоки… Това разгласи пред Лили Маринкова в студио " " и предаването " Разговор " проф. Николай Радулов, специалист по национална сигурност и учител в Нов български университет.

" Знаете, че по време на социализма, ние подпомагахме леви режими по целия свят. Дори страни, които са в Южна Америка. Където има българска диаспора, с нея са поддържани контакти и през нашето разузнаване сме изнасяли големи количества оръжие. Дълго време изрядно се е плащало, а в един миг е имало проблем с финансирането. Тогава са ни предложили да получаваме половината в пари, половината в дрога. И какво да вършим дрогата в България? Изкарваме я отвън границата. Затова споделям, че този канал е на Държавна сигурност. Това е остарял канал, който преди се е употребил от Държавна сигурност, употребява се и след Държавна сигурност. Генезисът на каналите през границата е на Държавна сигурност ", показа още гостът.

" Според мен в този момент това, което се е случило, е вследствие на това, че " сглобката ", която ни ръководи, е от две елементи. Много е занимателно да наблюдаваш и да знаеш по какъв начин дадени хора са се появили във властта, откакто част от тези хора си били съветници на другата част от " сглобката " дълго време преди този момент, и в този момент се компрометираха едни други. Сега новите посегнаха към ГЕРБ и средствата, които са прибирали по време на ръководството си от каналите. Въобще концепцията на новите се обясни от прословутия запис, който изкара Радостин Василев. Как задачата е те да се доберат до тези източници, те да ръководят, те да организират избори с " нашето Министерство на вътрешните работи ". Нали новите направиха и промени в Конституцията. Само че тези хора са правно некомпетентни и направиха по този начин – в желанието си да ударят другата част от " сглобката ", с която се скараха, че дадоха цялата власт от служебното държавно управление на другата част от " сглобката ". Вижте, всичко това, което се случва с прехвърлянето на една жена от ДАНС в митницата, има своите цели ", сподели още проф. Радулов.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР