Отделно от това, ракета падна в неделя в лагера Ал-Фала

...
Отделно от това, ракета падна в неделя в лагера Ал-Фала
Коментари Харесай

Такова Чудо Не Е Било! Масово Бягство На Над 400 Опасни Затворници!

Отделно от това, ракета падна в неделя в лагера " Ал-Фала " за разселени хора от Таурга, убивайки двама и ранявайки седем души, в това число две деца, написа нюз.бг.

Ракета е блъснала и хотел " Уаддан " в центъра на Триполи, покрай италианското посолство, трима души са ранени, оповестяват от личния състав на хотела.

Свирепи конфликти избухнаха предходната седмица сред " Седма бригада ", или " Каният " от Тархуна, град на 65 км югоизточно от Триполи, против " Революционерите бригади на Триполи " и " Науаси ", две от най-големите въоръжени групировки в столицата.

Правителството, подкрепяно от Организация на обединените нации, разгласи изключително състояние в столицата " поради сериозността на обстановката ". Въпреки че държавното управление официално ръководи, то не управлява столицата, където въоръжените групи са в коалиция ръководещите, само че работят с автономност, постоянно стимулирана от пари и власт.

За да постави завършек на конфликтите, задачата на Организация на обединените нации в Либия прикани " другите заинтригувани страни " да се срещнат във вторник по обяд за " незабавен разговор по въпросите свързани със сигурността ".
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР