Отдел „Държавен архив“ във Враца обяви конкурс за младши експерт,

...
Отдел „Държавен архив“ във Враца обяви конкурс за младши експерт,
Коментари Харесай

Държавният архив във Враца си търси младши експерт, дава до 1 600 лева

Отдел „ Държавен списък “ във Враца разгласи конкурс за младши специалист, научи организация BulNews. Чиновникът ще би трябвало да взе участие в работата на отдела при подбора и комплектуването на документите за Националния архивен фонд при реализиране на научно-методическото управление. В отговорностите му са и контролът на организацията на работата с документите, тяхното запазване и потребление в учрежденските архиви на държавните и общински институции от териториалния обсег на отдела.
Изискваната минимална степен на приключено обучение е професионален бакалавър с V младши сан. Професионален опит не се изисква. С преимущество са претендентите с обучение в направленията история, архивистика, филантропични науки, стопанска система или инженерни науки.
Трудовото заплащане за поста е от 590 лв. до 1 600 лв..
Конкурсът ще бъде извършен на два стадия – решение на тест и изявление. Ще бъдат включени въпроси от устройството и действието на администрацията, съответното структурно звено на отдел „ Държавен архив” – Враца, дирекция „ Регионален държавен архив” - Монтана и от професионалната област на длъжността „ младши специалист “.
Крайният период за подаване на документи за присъединяване е 14 октомври.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР