Отдавна съм излязъл от участие във фирмите в Малта. Дал

...
Отдавна съм излязъл от участие във фирмите в Малта. Дал
Коментари Харесай

Коцев: Отдавна нямам участие във фирми в Малта, не се притеснявам от проверката на ОИК

Отдавна съм излязъл от присъединяване във компаниите в Малта. Дал съм копие от регистъра за документите и нямам безусловно никакви терзания от инспекциите на ОИК. Това сподели кметът на града Благомир Коцев, съобщи кореспондент на Moreto.net.

“Като регионален също бях проверяван. Едни такива обстоятелства не трябва да се употребяват за политически офанзиви. Има си ясни процедури, правосъден ред, по който те да се вземат решение ”, разяснява градоначалникът.
Той добави, че се надява точно съдът да се произнесе и по въпроса с двамата районни кметове на „ Одесос “ и „ Приморски “, които също са проверявани от изборната комисия дали към момента имат присъединяване в сдружения.

„ Тези претенденти, когато са заемали тези позиции, са имали едномесечен период, с цел да излязат от сдруженията, в които са управлявали. Тук въпросът е малко по-сложен. Особено при нашия кмет на регион „ Приморски “, защото той е подал всички нужни документи за излизане от сдруженията. Хората би трябвало да бъдат отписани от регистъра, с цел да могат да заемат тази служба. Когато си подал документи и тази регистрация не се е случила е малко противоречив въпросът дали те могат да заемат тази позиция. Смятам, че това би трябвало да го вземе като решение съдът “, сподели Коцев.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР