Отдалеч това жилище наподобява резиденция на някой хобит. Но какво

...
Отдалеч това жилище наподобява резиденция на някой хобит. Но какво
Коментари Харесай

Надникнете ли в тази приказна къщичка под земята, направо ще ахнете СНИМКИ

Отдалеч това жилище прилича резиденция на някой хобит. Но какво ще кажете, в случай че разберете, че в тази мъничка землянка живее американецът Дан Прайс?
Някога той бил обещаващ фоторепортер и живеел в огромна къща в щата Кентъки. Но любовта му към научната фантастика и вълшебните светове прекатурва живота му с главата надолу.
Прайс взема решение да остави брачната половинка и двете си деца в огромния град, да се върне в родния си щат Орегон и да заживее в гората.

Първоначално живее в индианска барака, по-късно си подвига дребна куполна къщурка, която населява няколко години.
После си прави дребна колибка от брезови трупи.

Накрая се снабдява с персонално „ жилище “ в земята, изкопано на рид и с аспект към красива поляна. Необикновената къщурка, която повече наподобява на локация от „ Властелинът на пръстените “, му излиза 75 000 $.

Украсеният с килими 2,5-метров дом разполага с всички улеснения. Има си отопление, печка за готвене, тоалетна, сауна и даже гараж, в който Дан държи велосипеда си.
Прайс не е откъснат от цивилизацията и разполага с интернет.

Единственото нещо, което му липсва, е пералня. Но Дан е намерил излаз от обстановката и пере всичко на реката.

Американецът не се оплаква, тъй като от дълго време е привикнал с уединението. И е безапелационен, че да живееш в землянка е доста по-добре, в сравнение с да работиш на две места, с цел да си платиш ипотеката.

Той твърди, че животът подземен му разрешава да спести дребна сума пари от отопление в студения интервал от годината и климатик през лятото, тъй като температурата в дома му остава непрекъсната. По този метод годишните му разноски не надвишават 5 000 $.

Вечер отшелникът се отдава на огромната си обич – книгите. И се пробва да написа научнофантастични романи. А през деня върви на работа. Длъжността му също е много странна – организатор на локалното гробище.

Въпреки че приходите на господин Прайс не са огромни, той разполага с задоволително пари, с цел да си купува храна, култивиран принадлежности и нови високотехнологични джаджи.
„ Когато се отървете от ненужните неща и сте подготвени да имате по-малко от останалите, печелите доста повече, в сравнение с може да си мислите “, безапелационен е той. Източник jenata.blitz.bg

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР