Отборите на Наполи и Торино завършиха наравно 1:1 в първи

...
Отборите на Наполи и Торино завършиха наравно 1:1 в първи
Коментари Харесай

Торино спря устрема на Наполи

Отборите на Наполи и Торино приключиха наедно 1:1 в първи мач от 28-ия кръг на Серия " А ". Така " биковете " стопираха серията от две следващи победи на " партенопеите " в шампионата.

Четвърт час игра след началото Хвича Кварацхелия получи подаване в наказателното поле и стреля неотложно към долния ляв ъгъл, само че Ваня Милинкович-Савич показва страховит инстикт и мазета в корнер.

В 41-вата минута Рикардо Родригес стреля от обещаваща позиция от директен свободен удар, само че топката мина малко около десния непряк дирек.

Две минути по-късно Кварацхелия се извиси над бранителите на Торино и пласира мощен удар с глава в долния ляв ъгъл, само че още веднъж бе спрян от Милинкович-Савич.

В 61-вата минута се стигна до гол за Наполи. Марио Руи проби отляво и даде превъзходно центриране към Хвича Кварацхелия, който без да се замисли стреля към долния десен ъгъл и остави вратаря на Торино беззащитен - 1:0.

Радостта на партенопеите обаче продължи единствено две минути. След безредие при ъглов удар Антонио Санабрия бе пропуснат от отбраната на Наполи и нанесе прелестен удар със задна ножица, с който съумя да изравни резултата - 1:1.

В 86-ата минута Хвича Кварацхелия реши да опитва шанса си от далечна отдалеченост и нанесе удар от към 25 метра, само че Ваня Милинкович-Савич бе заел добра позиция и макар че нямаше добра видимост, съумя да избави.

В добавеното време на срещата Кварацхелия още веднъж се опитва отдалеко с доста акуратен удар, само че Милинкович-Савич внимаваше и съумя да избие в напречната греда.

След това тъждество Наполи има 44 точки и се намира на седмото място, до момента в който " биковете " са десети с шест по-малко.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР