Отборите на Фулъм и Чарлтън завършиха 2:2 в мач от

...
Отборите на Фулъм и Чарлтън завършиха 2:2 в мач от
Коментари Харесай

Фулъм и Чарлтън не се победиха в здрава битка на Крейвън Котидж

Отборите на Фулъм и Чарлтън приключиха 2:2 в мач от 11-и кръг на Чемпиъншип. Попаденията на „ Крейвън Котидж” бяха дело на Конър Галахър, Иван Кавайеро, Макоули Бон и Александър Митрович.

През първата част Чарлтън бе по-активният тим и напълно резонно поведе в резултата. В края на полувремето Конър Галахър означи необикновен гол, получавайки топката от Крис Соли.

В 55-ата минута Иван Кавайеро изравни резултата, откакто потегли от средата на терена, замени подавания с Боби Рийд и стреля отдясно, преодолявайки вратаря на Чарлтън.

Гостите обаче реагираха мигновенно и единствено две минути по-късно Макоули Бон още веднъж възвърне преимуществото на Чарлтън, откакто се възползва добре от провокирания безпорядък в наказателното поле след ъглов удар. Топката стигна до Дарън Пратли, който я върна назад в региона, където бе Макоули Бон, който направи резултата 1:2.

Крайното 2:2 бе завършено в 63-ата минута, с помощта на Александър Митрович, който се пребори за топката и я изпрати право в горния ляв ъгъл на мрежата.

След равенството Фулъм и Чарлтън взеха по една точка, по този начин Фулъм е шести в класирането с 19 точки, а Чарлтън се намира две позиции по-надолу с 18 точки в своя актив.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР