Отборите на Ботев Враца и Крумовград направиха 0:0 в мача

...
Отборите на Ботев Враца и Крумовград направиха 0:0 в мача
Коментари Харесай

Ботев Враца и Крумовград поделиха точките след нулево реми

Отборите на Ботев Враца и Крумовград направиха 0:0 в мача сред двата отбора от 28-ия кръг на родната Първа лига, който се изигра на стадион " Христо Ботев " в Северозападна България.

В хода на срещата гостите бяха по-дейния от двата състава, създавайки по-опасните обстановки за гол, само че по този начин и не откриха метод да преодолеят стража на врачани Федерико Бариос.

Другата неприятна вест за наставника на гостите Станислав Генчев от този дуел беше фактът, че той беше заставен да се лиши от услугите на главния си нападател Александър Колев, който беше сменен на почивката. Впоследствие стана ясно, че един от голмайсторите в родното състезание е бил изпратен в болница със подозрения за счупена кост в крайници.

Междувременно футболистите на Христо Янев също имаха шансове да стигнат до трите точки след удари на Браян Мендоса и Мирослав Маринов, само че и в двата случая вратарят Янко Георгиев внимаваше и избави.

Така дуелът сред двата отбра приключи без победител, което изкачи Крумовград еднолично на 6-ото място с 40 точки, до момента в който Ботев Враца, който към този момент четири следващи мача е без загуба, заема предпоследната 15-а позиция с 19 пункта.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,

Гледайте НА ЖИВО спорт гратис на:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР