Отборът на Торино започна ударно календарната 2024-а година, постигайки домакински

...
Отборът на Торино започна ударно календарната 2024-а година, постигайки домакински
Коментари Харесай

Торино нанесе още един звучен шамар на Наполи в Серия А

Отборът на Торино стартира стремително календарната 2024-а година, постигайки домашен триумф с 3:0 над настоящия първенец на Италия Наполи в среща от 19-ия кръг на Серия " А ".

На Олимпийския стадион в града хазаин на Зимните олимпийски игри през 2006-а година " биковете " откриха резултата в края на първата част, когато след осъществяване на свободен удар с доза шанс топката стигна до Арналдо Санабриа, който я овладя и с второто си допиране я прати във вратата на гостите за 1:0.

Скоро след почивката " партенопеите " трябваше да понесат нов тежък удар след изгонването на Паскуале Мацоки, който бе изкарал по-малко от пет минути на игрището преди да извърши жестоко нарушаване против съперников футболист. Ситуацията бе преразгледана от ВАР и в последна сметка съдията Маурицио Мариани сподели пряк червен картон на крайния защитник още при дебюта му за Наполи след прехвърлянето от Салернитана.

Торинци мигновено се възползваха от численото си преимущество и в 52-ата минута Никола Влашич осъществя за 2:0 с изстрел от отдалеченост, който не остави шансове на стража Алекс Ремиро.

Класическото 3:0 за домакините оформи Алесандро Бонджорно в 66-ата минута с глава, засичайки подаване от ъглов удар на Валентино Ласаро.

С триумфа отборът на Торино събра 27 точки на 10-ото място, до момента в който Наполи е 9-и единствено с пункт повече.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР