Отборът на Севиля продължи с доброто си представяне през последните

...
Отборът на Севиля продължи с доброто си представяне през последните
Коментари Харесай

Севиля удари Гранада и почти сигурно го изпрати към Сегунда Дивисион

Отборът на Севиля продължи с положителното си показване през последните седмици, записвайки своя пети триумф в последните си шест дуела в шампионата, откакто надигра с класическото 3:0 вкъщи Гранада в мач от 34-ия кръг на Ла Лила.

Срещата на " Рамон Санчес Писхуан " стартира чудесно за домакините, които откриха резултата още в 11-ата минута посредством Маркос Акуня, който засече с глава центриране отдясно на Хесус Навас.

До почивката гостите на няколко пъти бяха доста покрай това да стигнат до равенството, като в 37-ата минута даже осъществиха гол, само че той бе анулиран, тъй като секунди по-рано топката бе напуснала очертанията на игрището.

В последна сметка пропуските на Гранада бяха осъдени след почивката, когато скоро след подновяването Юсеф Ен-Несири осъществя за 2:0, а 10 минути преди края на постоянното време Доди Лукебакио оформи крайния резултат с хубаво фалцово осъществяване.

С тази победа Севиля събра 41 точки и се изкачи до 12-ата позиция в подреждането, до момента в който техният противник остава на предпоследното 19-о място с 21 пункта и съвсем несъмнено през идната акция ще играе във второто равнище на футбола в Испания, защото четири кръга преди края се намира на 9 точки от избавителния бряг.

0-1 UD Almería

️ Choco Lozano. ️
— UD Almería (@U_D_Almeria)

Малко по-рано в неделя към този момент изпадналия Алмерия записва едвам втория си триумф през акцията, надигравайки с 1:0 като посетител Райо Валекано.

Въпреки това обаче отборът от Андалусия остава твърдо на дъното на класирането със 17 пункта, а в това време мадридчани заемат 16-ата позиция с 34 точки и наподобява въпрос на време да си подсигуряват присъединяване в Ла Лига и през идващия сезон.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,

Гледайте НА ЖИВО спорт гратис на:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР