Отборът на Лудогорец реализира нов силен трансфер. Дванадесеткратните шампиони на

...
Отборът на Лудогорец реализира нов силен трансфер. Дванадесеткратните шампиони на
Коментари Харесай

Лудогорец привлече нападателя Квадво Дуа от германския Нюрнберг

Отборът на Лудогорец осъществя нов мощен трансфер. Дванадесеткратните първенци на България привлякоха швейцарския нападател Квадво Дуа от немския Нюрнберг.

В понеделник двата клуба завършиха сполучливо договарянията по договорката, като Дуа дойде в България. Роденият в Лондон нападател мина сполучливо медицинските проучвания и фитнес тестванията, след което дойде в Разград.

Квадво Дуа ще бъде показан пред почитателите на " Хювефарма Арена " директно преди началото на днешния мач реванш от първия прелиминарен кръг на Шампионската лига против ФК Балкани, а от четвъртък се включва в тренировките на отбора.

" Много съм благополучен, че съм в Лудогорец ", бе първият коментар на швейцареца.

" Трансферът ми в този клуб е огромна крачка напред в кариерата ми. Надявам се да оправдая доверието на треньора и хората, които ме привлякоха. Знам доста за Лудогорец. Следих присъединяване на отбора в Шампионската лига ", добави Дуа.

Роденият на 24 февруари 1997 година футболист има сериозна визитка. През последния сезон е изиграл 33 мача за Нюрнберг, като е отбелязал 11 гола. Преди да премине в немския отбор Дуа два сезона носи екипа на швейцарския Санкт Гален, за който има 65 мача и 24 гола. Играл е още за Вил, Сервет, Винтертур, Ксамакс и Йънг Бойс, на който е младеж. Има и мачове за три обединения на швейцарския народен тим.

Квадво Дуа е третият нов футболист в Лудогорец от началото на сезона след прехвърлянията на германеца Марсел Хайстер и испанеца Сон. Той е също по този начин третият състезател в новата история на " орлите ", който е притеглен от Бундеслигата след сполучливите прехвърляния на Каули Оливейра и Бернард Текпетей, пристигнали надлежно Падерборн и Шалке 04.




Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР